3 hurtige om at være foodie-iværksætter

På tirsdag går det løs med vores spiselige Ladies: Meet – Female Foodies.

Vi glæder os helt vildt og har taget forskud på løjerne, ved at stille vores oplægsholdere 3 hurtige om at være iværksætter og foodie.

First up er Sweet Sneak, der laver foodbranding og pop-up shops i samarbejde med især nogle af de store modebrands i Danmark, men fx. også sammen med DSB.

sweetsneak
De fem seje female foodies i Sweet Sneak

1. Hvordan gør man karriere indenfor foodie-verdenen?
With a lot of passion, fun and an open mind to move within this foodie world of Copenhagen.

The food scene has grown immensely and it is both exciting and challenging to keep up with everything and everyone.

It is important to know where you stand, what you stand for and how you connect and collaborate with others. Then the food scene is open for you and offers many great opportunities to grow (together).

2. Hvad er jeres bedste råd til andre, som gerne vil prøve sig som kvindelig køkken-iværksætter?
Don’t be afraid of talking to others and asking for advice. As mentioned, it is a great big network you can have and you should use this!

3.Hvordan kan man skille sig ud fra alle de andre og skabe sig et brand indenfor foodie-verdenen?

When you start your endeavour, know your core values and have your concept fully thought through and as coherent as possible.

Of course it will change along the way, but it will help to have a coherent brand and consistent way of doing things from the very beginning.
Og next up er Istid, der som de første i Skandinavien laver is med flydende nitrogen, har åbnet butik i Jægersborggade og som også er at finde på et væld af sommerens festivaler og på de københavnske mad-markeder.

Istid
De to Istids-damer, Anniken og Nina i butikken i Jægersborggade.

1. Hvordan gør man karriere indenfor foodie-verdenen?
Forsøg at gør noget andet end de andre.

Gør det helt anderledes, eller sigt i det mindste efter at gøre det bedre.

Man kan sagtens innovere på mange af de i forvejen populære nicher indenfor mad, så det er bare med at kaste sig ud i det.

2. Hvad er jeres bedste råd til andre, som gerne vil prøve sig som kvindelig køkken-iværksætter?
Kast jer ud i det.

Spørg kloge folk til råds og start i det små i dit eget køkken NU. Ikke i næste måned, men afsted nu. Ned i Netto og køb ind til første batch.

Den praktiske første erfaring er guld værd så man skal have den så hurtigt som muligt så man har et udgangspunkt at gå videre udfra.

3. Hvordan kan man skille sig ud fra alle de andre og skabe sig et brand indenfor foodie-verdenen?
Kig ud over DKs grænser. Gå bananas på Instagram og lad dig inspirere fra især USA. Der sker så meget nyt og spændende hele tiden, og vi er lidt sløve herhjemme, så hvis man er skarp på at hente inspiration og omsætte det noget den danske kontekst kan og vil tage til sig så skal det nok gå 🙂

Hvis du ikke har købt billet endnu, kan du gøre det lige her, vi glæder os til at se jer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *