NETVÆRKSFORLØB:
ANSAT – AARHUS – FORÅR 2018

Eksklusivt og inspirerende netværksforløb bestående af hhv. 5 online moduler med vigtig viden og inspiration samt 5 fysiske møder, hvor du får konstruktiv sparring og netværk med 10-16 ligesindede kvinder.

Opstart medio marts 2018. Tilmeldingerne åbnes op 1. december.

Netværksforløbet ANSAT er for dig, som:

 • Er lønmodtager i starten af din karriere (op til ca. 10 års erhvervserfaring)
 • Ønsker nye, stærke relationer til ligesindede med samme drive
 • Har lyst til at udvikle dit netværk, dig selv og din karriere
 • Savner inspiration og konstruktivt indspark til de udfordringer eller overvejelser du står med i dit arbejdsliv

 

Jeg har fået mit helt personlige karriere-heppekor – og jeg hepper også på dem, fordi de fortjener det. Vi har inspireret hinanden meget igennem hele forløbet og alle har givet noget af sig selv. Jeg vil uden tvivl deltage i endnu et forløb – det er nøje tilrettelagt, og målrettet DIG, uanset hvor du står i din karriere og så giver det netværk og gode relationer for livet. Hvis man er klar til at gå ind i et forløb med åbent sind, så kan jeg varmt anbefale et forløb i Ladies First.

Anita Møllebjerg Laursen, Project Manager
Deltager på netværksforløb for ansatte i Aarhus, forår 2017

——————-

Tilmelding åbnes 1. december 2017!
——————-

Online viden og værktøjer // Offline netværk og sparring

Netværksforløbet er en kombination af 5 online moduler, hvor du får adgang til ekspertviden og værktøjer samt 5 offline møder, hvor du får faciliteret sparring og netværk med ligesindede kvinder med samme drive.

Ca. 10 dage før hvert møde, får du automatisk adgang til et nyt modul online, og på de fysiske møder, vil vi arbejde videre indenfor samme tema med øvelser og sparring. Udover øvelserne, vil de fysiske møder også indeholde medlemsoplæg og -præsentationer, samt diskussioner og sparring på de konkrete problemstillinger og udfordringer deltagerne står overfor.

De 5 moduler (SE MODULOVERSIGTEN HER):

INTRO-modul: Allerede ved tilmelding, får du adgang til et intro-modul, der vil fortælle dig lidt mere om det forløb du har tilmeldt dig, og give dig en lille teaser på alt det lækre indhold, du roligt kan glæde dig til i løbet af de 5 moduler og møder.

 1. DET GODE NETVÆRK
  Netværk kan bruges til mange ting, men hvordan bruger du det bedst? Hvem har du adgang til i dit netværk, og hvordan kan du udvikle og udvide dit netværk? Og så skal vi selvfølgelig snakke lidt om forventningerne til dette nye netværk, og lære hinanden bedre at kende, så vi kommer godt fra start.
 2. LEDELSE & SELVLEDELSE
  Vi skal kigge på ledelse i det store billede – både ift. andre og ift. dig selv. Hvordan kan du lede både dig selv og andre bedst muligt – og med udgangspunkt i den enkeltes styrker.
  BONUS! Du får desuden en e-bog + et e-læringsforløb om Styrkebaseret Ledelse fra GNIST.
 3. FORHANDLING
  Forhandling handler ikke kun om løn, men om de situationer, hvor du skal stå op for dine synspunkter, dit værd, dine arbejdsopgaver, din titel el.lign. Du får redskaber med til selve forhandlingssituationen, og så bliver du udfordret og inspireret til din næste forhandling.
 4. MIND THE STRESS
  Vi kender det alle sammen – når opgaverne hober sig op, og man langsomt mister overblikket, motivationen og fornemmelsen for at sige fra. Vi skal både tale om arbejdspres, opgaveprioritering og forventninger, men også om familie, fritid, venner og alt det andet, der fylder udenfor jobbet – og så skal vi kigge lidt på mindfulness og redskaber til at passe på os selv midt i alle ambitionerne.
 5. MÅL & SKÅL
  I sidste modul skal vi drømme stort og tænke stort – og ikke mindst sige det højt – og så skal vi fejre afslutning af forløbet og vores nye relationer, og sende hinanden godt videre!

SE HELE MODUL-OVERSIGTEN OG ALLE EKSPERTERNE

 

Jeg savnede et sted at dele mine ambitioner med nogen. Et sted, hvor man ikke ligesom med veninderne, skal hele vejen rundt om mad til 0-årige, familieforhold og arbejdsliv, men hvor karrieren er udgangspunktet. Det har jeg helt klart fået indfriet. Det er skønt at mærke, at drive og foretagsomhed er en positiv ting og her mødes man ikke med ‘kom ikke for godt i gang’ eller en uforståenhed overfor, at man brænder i begge ender for noget. Det er faktisk ret befriende at sige ‘jeg er sej’.

Ane Schjødt-Koch, Rumdesigner og Netværksskaber på DOKK1
Deltager på netværksforløbet for ansatte i Aarhus, foråret 2016

De fysiske møder

Alle møderne bliver afholdt ca. hver tredje torsdag i Aarhus C i tidsrummet 17.30-20.30.

 

Jeg savnede nogle kvinder at spejle mig i, og snakke med andre om de dilemmaer jeg opfatter som typisk kvinde-relaterede. Derudover har det været sjovt at møde nye damer – også fra brancher som jeg ellers ikke støder på i mit nuværende arbejde. Det er netop det man kan bruge et netværk som Ladies First til.

Adriana Maria Hansen, leder på Arsenalet i Viborg
Deltager på Netværksforløb for ansatte i Aarhus, forår 2016

Pris: 1.998,00 kr. (ekskl. moms)
Spar 300 kr. ved tilmelding senest 31. januar 2018.

Du kan også vælge at betale beløbet fordelt i 3 rater.

Tilmelding åbnes 1. december 2017!

 

BONUS – DET FÅR DU OGSÅ:

 • Adgang til lukket Facebook-gruppe med dit nye netværk
 • Pakke med 5 stk. Ladies First postkort (værdi 40 kr.)
 • 1 års medlemskab af Ladies First Netværket (værdi 125 kr.), som giver dig:
  • 50 % rabat på Ladies First åbne netværksmøder og events i hele landet
  • Min. 2 årlige digitale GoodiePacks pr. SMS med relevante tilbud og gode rabatter
 • Mulighed for interview om dig og din virksomhed på Ladies Firsts blog

 

Det med småt:

Der er plads til max. 18 deltagere på hvert forløb.

Ladies First forbeholder sig retten til at aflyse forløb, såfremt der er mindre end 8 tilmeldte – i så fald vil de tilmeldte deltagere naturligvis få refunderet deres betaling.

Vi forbeholder os ligeledes retten til at afvise tilmeldinger, hvis den tilmeldte vurderes at falde udenfor målgruppen af forløbet.