NETVÆRKSFORLØB:
START-UP – AARHUS – EFTERÅR 2017

Eksklusivt og inspirerende netværksforløb bestående af hhv. 5 online moduler med vigtig viden og inspiration samt 5 fysiske møder, hvor du får konstruktiv sparring og netværk med 10-16 ligesindede kvinder.

Opstart 12. september 2017 – seneste tilmelding 31. august.

Netværksforløbet START-UP er for dig, som:

 • Er kvindelig iværksætter med 0-2 års erfaring som selvstændig
 • Ønsker nye, stærke relationer til ligesindede med samme drive
 • Har lyst til at udvikle dit netværk, dig selv og din business
 • Savner inspiration og konstruktivt indspark til de udfordringer du står overfor

 

Her bliver jeg mødt, som den jeg er, af kvinder som tror på mit projekt – og altid med konstruktiv kritik, nye øjne og skarpe blikke for fremgang og nytænkning.

Karina Baagøe, Indehaver af ‘Min Glade Mave’

Tilmeld dig her!

Online viden og værktøjer // Offline netværk og sparring

Netværksforløbet er en kombination af 5 online moduler, hvor du får adgang til ekspertviden og værktøjer samt 5 offline møder, hvor du får faciliteret sparring og netværk med ligesindede kvinder med samme drive.

Ca. 10 dage før hvert møde, får du automatisk adgang til et nyt modul online, og på de fysiske møder, vil vi arbejde videre indenfor samme tema med øvelser og sparring. Udover øvelserne, vil de fysiske møder også indeholde medlemsoplæg og -præsentationer, samt diskussioner og sparring på de konkrete problemstillinger og udfordringer deltagerne står overfor.

De 5 moduler (SE MODULOVERSIGT HER!):

INTRO-modul: Allerede i juli måned, får du adgang til et intro-modul, der vil fortælle dig lidt mere om det forløb du har tilmeldt dig, og give dig en lille teaser på alt det lækre indhold, du roligt kan glæde dig til i løbet af de 5 moduler og møder.

 1. DET GODE NETVÆRK
  Netværk kan bruges til mange ting, men hvad forventer du af dette netværk, hvordan bruger du din nye netværksgruppe mest optimalt, og hvad kan vi lære af andre succesfulde netværksgrupper?
 2. FORRETNINGSMODEL
  Fokus på din kerneforretning, forretningsmodel, muligheder og udfordringer. Vi skal bl.a. tale om Business Model Canvas og “the big WHY”.
 3. MIND THE STRESS
  Vil du også gerne jonglere med både karriere, privat- og/eller familieliv? Og har du måske endda høje ambitioner for det hele? Vi skal tale om work/life-balance, stress og om bevidsthedstræning og mindfulness.
 4. DET ÆRLIGE SALG
  Vi skal tale om det forbandede “salg”, som sjældent er det, der er drivkraften for at blive selvstændig. Vi skal snakke lidt om salgspsykologi, salgsstrategier – og både om offline og online kunderelationer.
 5. MÅL & SKÅL
  I sidste modul skal vi drømme stort og tænke stort – og ikke mindst sige det højt – og så skal vi fejre de små og store succeser og vores afslutning af forløbet og nye relationer, og ikke mindst sende hinanden godt videre!

SE MODULOVERSIGT & ALLE EKSPERTER HER!

Tilmeld dig her!

 

Jeg meldte mig til Ladies First Netværksforløb for at få sparring og et større netværk med ligesindede iværksættertosser som mig selv. Det var et fantastisk forløb, som har givet mig så meget mere end jeg forventede. Netværk og venskab med fantastiske kvinder med en skøn energi! Jeg kan virkelig anbefale det.

Sabine Petri, Danish Design
Deltager på Netværksforløb i Aarhus, efterår 2015

Hvem faciliterer forløbet?

Forløbet faciliteres af Ladies First partner Katja Bundgaard Meyer. Udover at udgøre en del af partnerteamet bag Ladies First, er Katja også COO på Culture Workspace, og har begge fødder solidt plantet i Aarhus’ iværksættermiljø. Derfor er hun også et helt naturligt valg som facilitator af vores START-UP forløb.

Katja har en bachelor i Arkitektur og Design samt en kandidat i Værdikæder og Innovationsledelse, hvilket på papiret gør hende til civilingeniør. Hun beskriver sig selv som en kreativ sjæl med et hoved for forretning.

Jeg tror på at det er vigtigt at snakke om tingene og at det er vigtigt at mærke efter, men jeg tror også at vi skal handle på vores idéer og drømme, hvilket altid kommer til udtryk når jeg faciliterer.

Katja Bundgaard Meyer, Netværksfacilitator

I rollen som netværksfacilitator trækker hun på sin faglige erfaring som både vejleder, workshopfaciltator og power-netværker – og også forårets netværksforløb havde fornøjelsen af Katja som facilitator.

Mit bedste karrieretip til kvinder er at lave rigtig dårlig kaffe – og så vil jeg hellere høre om tvivl, fejlvalg og refleksioner end cookie-cutter succeshistorier.

Katja Bundgaard Meyer, Netværksfacilitator

 

Datoer for de fysiske møder

 • Tirsdag 12. september
 • Tirsdag 3. oktober
 • Tirsdag 24. oktober
 • Tirsdag 14. november
 • Tirsdag 5. december

Alle møderne bliver afholdt i mødelokale hos kontorfællesskabet Culture Workspace, Sverigesgade 6, 8000 Aarhus C i tidsrummet 09.00-12.00.

 

Pris: 1.898,00 kr. (ekskl. moms)

 

Du kan også vælge at betale beløbet fordelt i 3 rater af 535 kr. (ekskl. moms).

 

Tilmeld dig her!

 

 

BONUS – DET FÅR DU OGSÅ:

 • Adgang til lukket forum på Facebook med din nye netværksgruppe
 • En super lækker notesblok (A5) samt kalender-ark til effektiv planlægning fra GrandStoriesDesign (værdi 110 kr.)
 • Pakke med 5 stk. Ladies First postkort (værdi 40 kr.)
 • BONUS-VIDEO om immaterielle rettigheder og varemærkeregistrering fra Patrade A/S
 • 1 års medlemskab af Ladies First Netværket (værdi 125 kr.), som giver dig:
  • 50 % rabat på Ladies First åbne netværksmøder og events i hele landet
  • Min. 2 årlige digitale GoodiePacks pr. SMS med relevante tilbud og gode rabatter
 • Mulighed for interview om dig og din virksomhed på Ladies Firsts blog

 

Tilmeld dig her!

 

Det med småt:

Der er plads til max. 18 deltagere på hvert forløb.

Ladies First forbeholder sig retten til at aflyse forløb, såfremt der er mindre end 8 tilmeldte – i så fald vil de tilmeldte deltagere naturligvis få refunderet deres betaling.

Vi forbeholder os ligeledes retten til at afvise tilmeldinger, hvis den tilmeldte vurderes at falde udenfor målgruppen af forløbet.