NETVÆRKSFORLØB:
START-UP – AARHUS – FORÅR 2018

Eksklusivt og inspirerende netværksforløb bestående af hhv. 5 online moduler med vigtig viden og inspiration samt 5 fysiske møder, hvor du får konstruktiv sparring og netværk med 10-16 ligesindede kvinder.

Opstart medio marts 2018. Vi åbner for tilmeldinger 1. december 2017.

Netværksforløbet START-UP er for dig, som:

 • Er kvindelig iværksætter med 0-2 års erfaring som selvstændig
 • Ønsker nye, stærke relationer til ligesindede med samme drive
 • Har lyst til at udvikle dit netværk, dig selv og din business
 • Savner inspiration og konstruktivt indspark til de udfordringer du står overfor

 

Her bliver jeg mødt, som den jeg er, af kvinder som tror på mit projekt – og altid med konstruktiv kritik, nye øjne og skarpe blikke for fremgang og nytænkning.

Karina Baagøe, Indehaver af ‘Min Glade Mave’

——————-

Tilmelding åbnes 1. december 2017!
——————-

Online viden og værktøjer // Offline netværk og sparring

Netværksforløbet er en kombination af 5 online moduler, hvor du får adgang til ekspertviden og værktøjer samt 5 offline møder, hvor du får faciliteret sparring og netværk med ligesindede kvinder med samme drive.

Ca. 10 dage før hvert møde, får du automatisk adgang til et nyt modul online, og på de fysiske møder, vil vi arbejde videre indenfor samme tema med øvelser og sparring. Udover øvelserne, vil de fysiske møder også indeholde medlemsoplæg og -præsentationer, samt diskussioner og sparring på de konkrete problemstillinger og udfordringer deltagerne står overfor.

De 5 moduler (SE MODULOVERSIGT HER!):

INTRO-modul: Allerede ved tilmelding måned, får du adgang til et intro-modul, der vil fortælle dig lidt mere om det forløb du har tilmeldt dig, og give dig en lille teaser på alt det lækre indhold, du roligt kan glæde dig til i løbet af de 5 moduler og møder.

 1. DET GODE NETVÆRK
  Netværk kan bruges til mange ting, men hvad forventer du af dette netværk, hvordan bruger du din nye netværksgruppe mest optimalt, og hvad kan vi lære af andre succesfulde netværksgrupper?
 2. FORRETNINGSMODEL
  Fokus på din kerneforretning, forretningsmodel, muligheder og udfordringer. Vi skal bl.a. tale om Business Model Canvas og “the big WHY”.
 3. MIND THE STRESS
  Vil du også gerne jonglere med både karriere, privat- og/eller familieliv? Og har du måske endda høje ambitioner for det hele? Vi skal tale om work/life-balance, stress og om bevidsthedstræning og mindfulness.
 4. DET ÆRLIGE SALG
  Vi skal tale om det forbandede “salg”, som sjældent er det, der er drivkraften for at blive selvstændig. Vi skal snakke lidt om salgspsykologi, salgsstrategier – og både om offline og online kunderelationer.
 5. MÅL & SKÅL
  I sidste modul skal vi drømme stort og tænke stort – og ikke mindst sige det højt – og så skal vi fejre de små og store succeser og vores afslutning af forløbet og nye relationer, og ikke mindst sende hinanden godt videre!

SE MODULOVERSIGT & ALLE EKSPERTER HER!

 

Jeg meldte mig til Ladies First Netværksforløb for at få sparring og et større netværk med ligesindede iværksættertosser som mig selv. Det var et fantastisk forløb, som har givet mig så meget mere end jeg forventede. Netværk og venskab med fantastiske kvinder med en skøn energi! Jeg kan virkelig anbefale det.

Sabine Petri, Danish Design
Deltager på Netværksforløb i Aarhus, efterår 2015

 

De fysiske møder

Alle møderne bliver afholdt tirsdag formiddag i et mødelokale i Aarhus C i tidsrummet 09.00-12.00.

 

Pris: 1.998,00 kr. (ekskl. moms)

Spar 300 kr. ved tilmelding senest 6 uger inden opstart.

Du kan også vælge at betale beløbet fordelt i 3 rater.

 

——————-

Tilmelding åbnes 1. december 2017!
——————-

 

 

BONUS – DET FÅR DU OGSÅ:

 • BONUS-VIDEO om immaterielle rettigheder og varemærkeregistrering fra Patrade A/S
 • 1 års medlemskab af Ladies First Netværket (værdi 125 kr.), som giver dig:
  • 50 % rabat på Ladies First åbne netværksmøder og events i hele landet
  • Min. 2 årlige digitale GoodiePacks pr. SMS med relevante tilbud og gode rabatter
 • Mulighed for interview om dig og din virksomhed på Ladies Firsts blog

 

Det med småt:

Der er plads til max. 18 deltagere på hvert forløb.

Ladies First forbeholder sig retten til at aflyse forløb, såfremt der er mindre end 8 tilmeldte – i så fald vil de tilmeldte deltagere naturligvis få refunderet deres betaling.

Vi forbeholder os ligeledes retten til at afvise tilmeldinger, hvis den tilmeldte vurderes at falde udenfor målgruppen af forløbet.