NETVÆRKSFORLØB:
SELVSTÆNDIG – AARHUS – EFTERÅR 2017

Eksklusivt og inspirerende netværksforløb bestående af hhv. 5 online moduler med vigtig viden og inspiration samt 5 fysiske møder, hvor du får konstruktiv sparring og netværk med 10-16 ligesindede kvinder.

Opstart 12. september 2017 – seneste tilmelding 31. august.

Netværksforløbet SELVSTÆNDIG er for dig, som:

 • Er kvindelig iværksætter med mere end 2 års erfaring som selvstændig
 • Ønsker nye, stærke relationer til ligesindede med samme drive
 • Har lyst til at udvikle dit netværk, dig selv og din business
 • Savner inspiration og konstruktivt indspark til de udfordringer du står overfor

 

Ladies First netværket giver mig muligheden for at komme ud af kontoret og møde ligesindede. Den der fornemmelse af at folk bare vil hinanden, og at relationerne er oprigtige. At man hjælper hinanden på kryds og tværs af fag og ikke kun taler karriere, men i høj grad også work/life balance. At tingene skal give mening. Dét synes jeg er fedt.

Nelli Arnth, indehaver af ‘Hönshuset Studio’
Deltager på netværksforløbet for selvstændige, efterår 2016

Tilmeld dig her!

Online viden og værktøjer // Offline netværk og sparring

Netværksforløbet er en kombination af 5 online moduler, hvor du får adgang til ekspertviden og værktøjer samt 5 offline møder, hvor du får faciliteret sparring og netværk med ligesindede kvinder med samme drive. Ca. 10 dage før hvert møde, får du automatisk adgang til et nyt modul online, og på de fysiske møder, vil vi arbejde videre indenfor samme tema med øvelser og sparring. Udover øvelserne, vil de fysiske møder også indeholde medlemsoplæg og -præsentationer, samt diskussioner og sparring på de konkrete problemstillinger og udfordringer deltagerne står overfor.

De 5 moduler (SE MODULOVERSIGT HER!):

INTRO-modul: Allerede i juli måned, får du adgang til et intro-modul, der vil fortælle dig lidt mere om det forløb du har tilmeldt dig, og give dig en lille teaser på alt det lækre indhold, du roligt kan glæde dig til i løbet af de 5 moduler og møder.

 1. DET GODE NETVÆRK
  Netværk kan bruges til mange ting, men hvad forventer du af dette netværk, hvordan bruger du din nye netværksgruppe mest optimalt, og hvad kan vi lære af andre succesfulde netværksgrupper?
 2. FORRETNINGSMODEL
  Fokus på din kerneforretning, forretningsmodel, muligheder og udfordringer. Vi skal bl.a. tale om Business Model Canvas og “the big WHY”.
 3. MIND THE STRESS
  Vil du også gerne jonglere med både karriere, privat- og/eller familieliv? Og har du måske endda høje ambitioner for det hele? Vi skal tale om work/life-balance, stress og om bevidsthedstræning og mindfulness.
 4. DET ÆRLIGE SALG
  Vi skal tale om det forbandede “salg”, som sjældent er det, der er drivkraften for at blive selvstændig. Vi skal snakke lidt om salgspsykologi, salgsstrategier – og både om offline og online kunderelationer.
 5. MÅL & SKÅL
  I sidste modul skal vi drømme stort og tænke stort – og ikke mindst sige det højt – og så skal vi fejre de små og store succeser og vores afslutning af forløbet og nye relationer, og ikke mindst sende hinanden godt videre!

SE MODULOVERSIGT & ALLE EKSPERTER HER!

Tilmeld dig her!

 

Lige nu er jeg den eneste, der arbejder fuldtid i ElevAkademiet, og det kan gå hen og blive ret ensomt. Jeg har fået et behov for at komme ud af mit kontor og se hvad andre iværksættere gør derude. Jeg tror det er sundt at få sat tingene i perspektiv og høre og se hvordan andre tackler udfordringer, succesoplevelser og usikkerheden omkring det at være selvstændig.

Christina Exner, Medindehaver i ElevAkademiet
Deltager på Netværksforløb for selvstændige i Aarhus, efterår 2016

Hvem faciliterer forløbet?

Forløbet faciliteres af Innovationskonsulent Anja Matulewska, som ved siden af sit arbejde også agere værtinde på vores podcast, Ladies:Talk. Ud over at være podcast-værtinde og co-lady i Ladies:First, så er Anja selvstændig konsulent i egen virksomhed, INNO8. Med en baggrund fra det private er Anja nu sin egen chef, og har derfor erfaring som ansat og selvstændig.

Anja har en bachelor i Marketing & Management Communication fra Aarhus School of Business (BSS) samt en kandidat i Design Management fra Syddansk Universitet/Designskolen Kolding. Anja bruger netop kombinationen mellem business og design i sin virksomhed, til at skabe innovation og kreativ tænkning på et strategisk niveau.

Som facilitator trækker Anja på sin erfaring med at facilitere workshops, ledermøder og  strategidage, hvor Anja har særligt fokus på at udfordre vanetænkning for at fordre kreative processer, hvorfor hun er helt oplagt til at facilitere netværksforløbet.

Karriere er ikke kun et mål men også en proces. Husk derfor at holde af processen og hvile i at tingene ikke altid går som du havde planlagt. Det kan være at du støder på muligheder på din vej som gør at du tager nogle andre veje, end den du have forestillet dig. Vær åben-minded og lær at nyde vejen til målet, så vil du opdage at det hele kommer meget lettere.

Anja Matulewska, Netværksfacilitator

 

Datoer for de fysiske møder

 • Torsdag 14. september
 • Torsdag 5. oktober
 • Torsdag 26. oktober
 • Torsdag 16. november
 • Torsdag 7. december

Alle møderne bliver afholdt i mødelokale hos kontorfællesskabet Culture Workspace, Sverigesgade 6, 8000 Aarhus C i tidsrummet 13.00-16.00.

Pris: 1.898,00 kr. (ekskl. moms)

Du kan også vælge at betale beløbet fordelt i 3 rater af 535 kr. (ekskl. moms).

Tilmeld dig her!

 

BONUS – DET FÅR DU OGSÅ:

 • Adgang til lukket forum på Facebook med din nye netværksgruppe
 • En super lækker notesblok (A5) samt kalender-ark til effektiv planlægning fra GrandStoriesDesign (værdi 110 kr.)
 • Pakke med 5 stk. Ladies First postkort (værdi 40 kr.)
 • BONUS-VIDEO om immaterielle rettigheder og varemærkeregistrering fra Patrade A/S
 • 1 års medlemskab af Ladies First Netværket (værdi 125 kr.), som giver dig:
  • 50 % rabat på Ladies First åbne netværksmøder og events i hele landet
  • Min. 2 årlige digitale GoodiePacks pr. SMS med relevante tilbud og gode rabatter
 • Mulighed for interview om dig og din virksomhed på Ladies Firsts blog

 

Tilmeld dig her!

Det med småt:

Der er plads til max. 18 deltagere på hvert forløb.

Ladies First forbeholder sig retten til at aflyse forløb, såfremt der er mindre end 8 tilmeldte – i så fald vil de tilmeldte deltagere naturligvis få refunderet deres betaling.

Vi forbeholder os ligeledes retten til at afvise tilmeldinger, hvis den tilmeldte vurderes at falde udenfor målgruppen af forløbet.