Om Ladies First

Ladies First

Ladies First er et inspirationsnetværk for ambitiøse og engagerede kvinder. Formålet er at inspirere og motivere medlemmerne til større foretagsomhed og tro på egne evner.

Netværket blev startet i august 2012 af Alexandra Balshøj, Maria Garde og Marie Spliid Kirkegaard og har siden vokset sig større end de tre iværksættere turde drømme om. Ved udgangen af 2017 havde netværket mere end 12.000 medlemmer i netværksgrupperne på tværs af Danmark samt i San Francisco.

Ladies First henvender sig til kvinder, der søger personlig og faglig udvikling samt inspirerende relationer til ligesindede med samme drive.

Gennem netværksmøder, workshops og foredrag motiverer og inspirerer vi til udforskning af muligheder og realisering af den enkeltes potentialer.

Har du spørgsmål eller kommentarer til netværket, er du velkommen til at kontakte os!

Bliv medlem
Ladies First består af tre åbne netværksgrupper på Facebook. Her deler medlemmerne viden og inspiration med hinanden og får sparring på deres idéer og projekter.

Mød damerne bag
Netværket er ejet og drevet af tre partnere – heraf to i Aarhus og én i København. Herudover har vi tilknyttet en helt uundværlig flok frivillige co-ladies, som er drivkraften bag en lang række af vores aktiviteter.

Deltag i events
I alle vores netværksbyer inviterer vi jævnligt til spændende netværksmøder. Her introducerer vi en række forskellige temaer og spændende oplægsholdere.