Om Ladies First

Ladies First

Ladies First er et iværksætter- og karriere-netværk for ambitiøse og engagerede kvinder. Formålet er at inspirere og motivere medlemmerne til større foretagsomhed og tro på egne evner.

Netværket blev startet i august 2012 af Alexandra Balshøj, Maria Garde og Marie Spliid Kirkegaard og har siden vokset sig større end de tre iværksættere turde drømme om. I juli 2016 havde netværket mere end 7.500 medlemmer fordelt i Aarhus, København, Aalborg, Viborg og Vejle.

Ladies First henvender sig til kvinder, der søger personlig og faglig udvikling samt inspirerende relationer til ligesindede med samme drive.

Gennem netværksmøder, workshops og foredrag motiverer og inspirerer vi til udforskning af muligheder og realisering af den enkeltes potentialer.

Har du spørgsmål eller kommentarer til netværket, er du velkommen til at kontakte os!

Bliv medlem
Ladies First består af lokale, og åbne netværksgrupper på Facebook – hhv. for København, Aarhus, Viborg, Aalborg og Vejle. Her deler medlemmerne viden og inspiration med hinanden og får sparring på deres idéer og projekter.

Mød damerne bag
Netværket er ejet og drevet af fire partnere – heraf to i Aarhus og to i København. Herudover har vi tilknyttet en helt uundværlig flok frivillige co-ladies, som er drivkraften bag en lang række af vores aktiviteter.

Deltag i events
I både København, Aarhus, Viborg, Aalborg og Vejle inviterer vi jævnligt til spændende netværksmøder, kurser og workshops. Her introducerer vi en række forskellige temaer og spændende oplægsholdere.

Infographic