NETVÆRKSFORLØB:
SELVSTÆNDIG – KBH – EFTERÅR 2017

Eksklusivt og inspirerende netværksforløb bestående af hhv. 5 online moduler med vigtig viden og inspiration samt 5 fysiske møder i København, hvor du får konstruktiv sparring og netværk med 10-16 ligesindede kvinder.

Opstart 11. september 2017 – seneste tilmelding 31. august.

Netværksforløbet SELVSTÆNDIG er for dig, som:

 • Er kvindelig iværksætter med mere end 2 års erfaring som selvstændig
 • Ønsker nye, stærke relationer til ligesindede med samme drive
 • Har lyst til at udvikle dit netværk, dig selv og din business
 • Savner inspiration og konstruktivt indspark til de udfordringer du står overfor

 

Ladies First netværket giver mig muligheden for at komme ud af kontoret og møde ligesindede. Den der fornemmelse af at folk bare vilhinanden, og at relationerne er oprigtige. At man hjælper hinanden på kryds og tværs af fag og ikke kun taler karriere, men i høj grad også work/life balance. At tingene skal give mening. Dét synes jeg er fedt.

Nelli Arnth, indehaver af ‘Hönshuset Studio’
Deltager på netværksforløbet for selvstændige, efterår 2016

Tilmeld dig her!

Online viden og værktøjer // Offline netværk og sparring

Netværksforløbet er en kombination af 5 online moduler, hvor du får adgang til ekspertviden og værktøjer samt 5 offline møder, hvor du får faciliteret sparring og netværk med ligesindede kvinder med samme drive.

Ca. 10 dage før hvert møde, får du automatisk adgang til et nyt modul online, og på de fysiske møder, vil vi arbejde videre indenfor samme tema med øvelser og sparring. Udover øvelserne, vil de fysiske møder også indeholde medlemsoplæg og -præsentationer, samt diskussioner og sparring på de konkrete problemstillinger og udfordringer deltagerne står overfor.

De 5 moduler(SE MODULOVERSIGT HER!):

INTRO-modul: Allerede i juli måned, får du adgang til et intro-modul, der vil fortælle dig lidt mere om det forløb du har tilmeldt dig, og give dig en lille teaser på alt det lækre indhold, du roligt kan glæde dig til i løbet af de 5 moduler og møder.

 1. DET GODE NETVÆRK
  Netværk kan bruges til mange ting, men hvad forventer du af dette netværk, hvordan bruger du din nye netværksgruppe mest optimalt, og hvad kan vi lære af andre succesfulde netværksgrupper?
 2. FORRETNINGSMODEL
  Fokus på din kerneforretning, forretningsmodel, muligheder og udfordringer. Vi skal bl.a. tale om Business Model Canvas og “the big WHY”.
 3. MIND THE STRESS
  Vil du også gerne jonglere med både karriere, privat- og/eller familieliv? Og har du måske endda høje ambitioner for det hele? Vi skal tale om work/life-balance, stress og om bevidsthedstræning og mindfulness.
 4. DET ÆRLIGE SALG
  Vi skal tale om det forbandede “salg”, som sjældent er det, der er drivkraften for at blive selvstændig. Vi skal snakke lidt om salgspsykologi, salgsstrategier – og både om offline og online kunderelationer.
 5. MÅL & SKÅL
  I sidste modul skal vi drømme stort og tænke stort – og ikke mindst sige det højt – og så skal vi fejre de små og store succeser og vores afslutning af forløbet og nye relationer, og ikke mindst sende hinanden godt videre!

(SE MODULOVERSIGT & ALLE EKSPERTER HER!)

Tilmeld dig her!

 

Jeg har været virkelig glad for at møde så mange andre i samme båd, der har de samme udfordringer – man er ikke er alene om at løse verdenskonflikten. Jeg har følt mig tryg og i godt selskab, og Kirstine har været rigtig dygtig til at tilgå øvelser nytænkende og anderledes. Det har været fantastisk at møde folk på tværs af kulturer, virksomheder og holdninger. Det har givet mig rigtig meget.

Sandra Pedersen, deltager på netværksforløb for selvstændige i København, forår 2017

Hvem faciliterer forløbet?

Forløbet faciliteres af underviser, facilitator og projektleder Kirstine Fabricius. Udover at være en af vores mest erfarne netværksfacilitatorer i Ladies First, er Kirstine også facilitator og underviser hos DeltagerDanmark og selvstændig med virksomheden StyrkDig, hvor hun bl.a. underviser i yoga.

Kirstine er oprindeligt uddannet Idrætslærer med en overbygning i Kommunikation & Psykologi fra RUC, og så er hun uddannet yogalærer. Kirstine er både med sin faglighed, sit vindende væsen og sin smittende passion en super oplagt facilitator for vores netværksforløb, og hun glæder sig til at tage imod nye hold for fjerde gang gennem Ladies First.

På netværksforløbene bliver der hurtigt skabt et fortroligt rum, hvor det er muligt at drøfte både drømme, udfordringer og bekymringer – og det er næsten magisk at være vidne til den store åbenhed, interesse og opbakning folk viser hinanden.

Kirstine Fabricius, Netværksfacilitator

Kirstine har oplevet i utallige sammenhænge og uanset næsten hvad hun har undervist i, at det folk fik mest ud af, var at tale sammen i kaffepausen, over frokosten eller tapas’en eller til de ofte alt for korte sessions Kirstine og andre facilitatorer lægger ind i programmet til ’fri snak’.

Det er guld værd at få lov at erfaringsudveksle.

Kirstine Fabricius, Netværksfacilitator

 

 

Datoer for de fysiske møder

 • Mandag 11. september
 • Mandag 2. oktober
 • Mandag 23. oktober
 • Mandag 13. november
 • Mandag 4. december

Alle møderne bliver afholdt i mødelokale hos kontorfællesskabet Kontoret, Ryesgade 17, 2200 København N i tidsrummet 09.00-12.00.

 

Pris: 1.898,00 kr. (ekskl. moms)

 

Du kan også vælge at betale beløbet fordelt i 3 rater af 535 kr. (ekskl. moms).

 

Tilmeld dig her!

 

 

BONUS – DET FÅR DU OGSÅ:

 • En super lækker notesblok (A5) samt kalender-ark til effektiv planlægning fra GrandStoriesDesign (værdi 110 kr.)
 • Pakke med 5 stk. Ladies First postkort (værdi 40 kr.)
 • 1 års medlemskab af Ladies First Netværket (værdi 125 kr.), som giver dig:
  • 50 % rabat på Ladies First åbne netværksmøder og events i hele landet
  • Min. 2 årlige digitale GoodiePacks pr. SMS med relevante tilbud og gode rabatter
 • Mulighed for interview om dig og din virksomhed på Ladies Firsts blog

 

Tilmeld dig her!

 

Det med småt:

Der er plads til max. 18 deltagere på hvert forløb.

Ladies First forbeholder sig retten til at aflyse forløb, såfremt der er mindre end 8 tilmeldte – i så fald vil de tilmeldte deltagere naturligvis få refunderet deres betaling.

Vi forbeholder os ligeledes retten til at afvise tilmeldinger, hvis den tilmeldte vurderes at falde udenfor målgruppen af forløbet.