Netværksforløb

Ladies Firsts netværksforløb er en række eksklusivt sammensatte netværksgrupper for ambitiøse, engagerede iværksætter- og karrierekvinder, som har til formål at skabe værdi for medlemmerne gennem sparring, udvikling og oprigtige, åbne relationer.

Fortroligt og eksklusivt netværk med ligesindede

Vi sammensætter grupper med 10-18 kvinder i hver, og medlemmerne mødes i alt 5 gange af 3 timers varighed i løbet af en sæson. Alle møder har et tema og faciliteres af en af vores dygtige netværksfacilitatorer. Du får konstruktiv og brugbar sparring på netop de udfordringer du står overfor, og du får samtidig et heppekor i ryggen, der bakker dig op og giver dig kærlige puf i den rigtige retning.

Nye forløb med opstart medio marts 2018.

Tilmelding åbner 1. december 2017.

 

Online viden og inspiration

Som noget helt nyt, har vi i efteråret 2017 tilføjet et online spor til vores netværksforløb, hvor deltagerne sideløbende med de fysiske møder også får løbende faglige inputs og inspiration til sin virksomhedsstart ONLINE fra dygtige og inspirerende eksperter. Læs mere under de enkelte forløb i menuen til højre.

 

Pris og tilmelding

1.998,00 kr (ekskl. moms)

Spar 300 kr. ved tilmelding senest 6 uger før forløbsstart.

Du kan også vælge at betale beløbet fordelt over 3 rater.

 

BONUS – det får du også:

  • Adgang til lukket Facebook-gruppe for din gruppe
  • 1 års medlemskab af Ladies First (værdi 125 kr.), der giver dig;
    • 50 % rabat på alle Ladies First events og arrangementer i hele landet
    • Halvårlige online GoodieBags med rabatter og relevante tilbud til vores medlemmer
  • Mulighed for blogindlæg om dig og din virksomhed/arbejdsplads på Ladies Firsts blog

 

Læs meget mere under de enkelte forløb i menuen til højre. Har du generelle spørgsmål eller andet i forbindelse med netværksforløbene, er du også meget velkommen til at kontakte os på hello@ladiesfirst.dk.

Medlemmerne fortæller:

"Den der fornemmelse af at folk bare vil hinanden, og at relationerne er oprigtige. At man hjælper hinanden på kryds og tværs af fag og at tingene skal give mening. Dét synes jeg er fedt.”

- Nelli Arnth, forløb for selvstændige i Aarhus, efterår 2016

Jeg har fået meget mere ud af netværket end jeg havde turde håbe. Der er kommet virkeligt gode input og også kærlige spark bagi i forhold til både mit koncept og måden, jeg forsøger at sælge det på.”

- Kirsten Toft Bang, forløb for selvstændige i Viborg, efterår 2016

Jeg har fået mit helt personlige karriere-heppekor. Vi har inspireret hinanden meget igennem hele forløbet og alle har givet noget af sig selv. Jeg vil uden tvivl deltage i endnu et netværksforløb.”

- Anita Møllebjerg Laursen, forløb for ansatte i Aarhus, forår 2017

Det har været fantastisk at møde folk på tværs af kulturer, virksomheder og holdninger. Det har givet mig rigtig meget.”

- Sandra Pedersen, forløb for selvstændige i Kbh, forår 2017