NETVÆRKSFORLØB:
SELVSTÆNDIG – ONLINE – EFTERÅR 2017

Eksklusivt og inspirerende netværksforløb bestående af hhv. 5 online moduler med vigtig ekspertviden og inspiration samt 5 online livemeetings, hvor du får konstruktiv sparring og netværk med 10-16 ligesindede danske kvinder fordelt rundt omkring i Danmark og udland.

Opstart 12. september 2017 – seneste tilmelding 31. august.

Netværksforløbet SELVSTÆNDIG er for dig, som:

 • Er kvindelig iværksætter med mere end 2 års erfaring som selvstændig
 • Ønsker nye, stærke relationer til ligesindede med samme drive
 • Har lyst til at udvikle dit netværk, dig selv og din business
 • Savner inspiration og konstruktivt indspark til de udfordringer du står overfor
 • Mangler et netværk af ligesindede selvstændige kvinder – og sandsynligvis bor du et stykke fra hhv. Aarhus og København, hvor vi tilbyder vores alm. fysiske netværksforløb (se øvrige forløb i menuen til højre)

 

Jeg arbejder alene (med min kat) på et gammelt loft i Vestjylland. Ladies First netværket giver mig muligheden for at møde ligesindede. Den der fornemmelse af at folk bare vil hinanden, og at relationerne er oprigtige. At man hjælper hinanden på kryds og tværs af fag og ikke kun taler karriere, men i høj grad også work/life balance. At tingene skal give mening. Dét synes jeg er fedt.

Nelli Arnth, indehaver af ‘Hönshuset Studio’
Deltager på netværksforløbet for selvstændige, efterår 2016

 

Tilmeld dig her!

Online viden og værktøjer // Offline netværk og sparring

Netværksforløbet er en kombination af 5 online moduler, hvor du får adgang til ekspertviden og værktøjer samt 5 livemeetings, hvor du får faciliteret sparring og netværk med ligesindede kvinder med samme drive.

Ca. 10 dage før hvert møde, får du automatisk adgang til et nyt modul online, og på vores livemeetings, vil vi arbejde videre indenfor samme tema med øvelser og sparring. Udover øvelserne, vil vores livemeetings også indeholde medlemsoplæg og -præsentationer, samt diskussioner og sparring på de konkrete problemstillinger og udfordringer deltagerne står overfor.

De 5 moduler(SE MODULOVERSIGT HER!):

INTRO-modul: Allerede i juli måned, får du adgang til et intro-modul, der vil fortælle dig lidt mere om det forløb du har tilmeldt dig, og give dig en lille teaser på alt det lækre indhold, du roligt kan glæde dig til i løbet af de 5 moduler og møder.

 1. DET GODE NETVÆRK
  Netværk kan bruges til mange ting, men hvad forventer du af dette netværk, hvordan bruger du din nye netværksgruppe mest optimalt, og hvad kan vi lære af andre succesfulde netværksgrupper?
 2. FORRETNINGSMODEL
  Fokus på din kerneforretning, forretningsmodel, muligheder og udfordringer. Vi skal bl.a. tale om Business Model Canvas og “the big WHY”.
 3. MIND THE STRESS
  Vil du også gerne jonglere med både karriere, privat- og/eller familieliv? Og har du måske endda høje ambitioner for det hele? Vi skal tale om work/life-balance, stress og om bevidsthedstræning og mindfulness.
 4. DET ÆRLIGE SALG
  Vi skal tale om det forbandede “salg”, som sjældent er det, der er drivkraften for at blive selvstændig. Vi skal snakke lidt om salgspsykologi, salgsstrategier – og både om offline og online kunderelationer.
 5. MÅL & SKÅL
  I sidste modul skal vi drømme stort og tænke stort – og ikke mindst sige det højt – og så skal vi fejre de små og store succeser og vores afslutning af forløbet og nye relationer, og ikke mindst sende hinanden godt videre!

SE MODULOVERSIGT & ALLE EKSPERTER HER!

 

Tilmeld dig her!

 

Lige nu er jeg den eneste, der arbejder fuldtid i ElevAkademiet, og det kan gå hen og blive ret ensomt. Jeg tror det er sundt at få sat tingene i perspektiv og høre og se hvordan andre tackler udfordringer, succesoplevelser og usikkerheden omkring det at være selvstændig.

Christina Exner, Medindehaver i ElevAkademiet
Deltager på Netværksforløb for selvstændige i Aarhus, efterår 2016

Hvem faciliterer forløbet?

Forløbet faciliteres af Ladies First partner Marie Olofsen. Marie holder fysisk til i København, og udover at udgøre en del af partnerteamet bag Ladies First, er Marie netop kommet retur fra sin barsel nummer 2, og har senest været ansat v. Konsulenthuset Creature, hvor hun har arbejdet med socialøkonomi og iværksætteri.

Marie har en tværfaglig uddannelsesmæssig baggrund med en bachelor i Tekstil & Kommunikation og en overbygning i Digitalt Design & Kommunikation. Hun er nysgerrig og passioneret, og et helt naturligt valg som facilitator af vores helt nye online forløb.

Jeg synes det er fantastisk sjovt at facilitere, jeg elsker at se, hvad der sker i løbet af et forløb eller en process. Jeg får altid selv en masse aha-oplevelser med mig og bliver klogere.

Marie Olofsen, partner og netværksfacilitator

Marie har tidligere faciliteret en række af vores netværksforløb i København for både selvstændige, lønmodtagere og kvinder på barsel – og nu glæder hun sig til at afprøve formatet online sammen med de kommende hold.

Netværk betyder alt – netværk er noget af det, der giver mit liv værdi. Og her tænker jeg ikke bare på professionelle netværk, men også netværk af familie og venner. Netværk er jo det, der i bund og grund binder os mennesker sammen qua de sociale væsener vi er.

Marie Olofsen, partner og netværksfacilitator

 

Datoer for vores livemeetings

 • Tirsdag 12. september
 • Tirsdag 3. oktober
 • Tirsdag 24. oktober
 • Tirsdag 14. november
 • Tirsdag 5. december

Alle møderne bliver afholdt i tidsrummet 13.00-15.00 via ZOOM, som faciliterer livemeetings. Du får et link, og kan så ringe ind fra din computer på det aftalte tidspunkt.

 

Pris: 1.898,00 kr. (ekskl. moms)

INTRO-pris*: 1.198,00 kr. (ekskl. moms)

Du kan også vælge at betale beløbet fordelt i 3 rater.

*Online forløbet er et helt nyt forløb for os, og derfor giver vi en helt særlig intro-pris. Vi har erstattet de fysiske møder af live-meetings, og opfordrer desuden medlemmerne til at mødes fysisk med dem, de evt. bor i nærheden af, eller via Skype mellem møderne. Og vi tror virkelig på, at det vil være et rigtig godt alternativ for de medlemmer, som bor udenfor de større byer.

 

Tilmeld dig her!

 

 

BONUS – DET FÅR DU OGSÅ:

 • Adgang til lukket forum på Facebook med din nye netværksgruppe
 • En super lækker notesblok (A5) samt kalender-ark til effektiv planlægning fra GrandStoriesDesign (værdi 110 kr.)
 • Pakke med 5 stk. Ladies First postkort (værdi 40 kr.)
 • 1 års medlemskab af Ladies First Netværket (værdi 125 kr.), som giver dig:
  • 50 % rabat på Ladies First åbne netværksmøder og events i hele landet
  • Min. 2 årlige digitale GoodiePacks pr. SMS med relevante tilbud og gode rabatter
 • Mulighed for interview om dig og din virksomhed på Ladies Firsts blog

 

Tilmeld dig her!

 

Det med småt:

Der er plads til max. 18 deltagere på hvert forløb.

Ladies First forbeholder sig retten til at aflyse forløb, såfremt der er mindre end 8 tilmeldte – i så fald vil de tilmeldte deltagere naturligvis få refunderet deres betaling.

Vi forbeholder os ligeledes retten til at afvise tilmeldinger, hvis den tilmeldte vurderes at falde udenfor målgruppen af forløbet.