NETVÆRKSFORLØB:
START-UP – ONLINE – EFTERÅR 2017

Eksklusivt og inspirerende netværksforløb bestående af hhv. 5 online moduler med vigtig ekspertviden og inspiration samt 5 online livemeetings, hvor du får konstruktiv sparring og netværk med 10-16 ligesindede danske kvinder fordelt rundt omkring i Danmark og udland.

Opstart 12. september 2017 – seneste tilmelding 31. august.

Netværksforløbet START-UP er for dig, som:

 • Er kvindelig iværksætter med 0-2 års erfaring som selvstændig
 • Ønsker nye, stærke relationer til ligesindede med samme drive
 • Har lyst til at udvikle dit netværk, dig selv og din business
 • Savner inspiration og konstruktivt indspark til de udfordringer du står overfor
 • Mangler et netværk af ligesindede selvstændige kvinder – og sandsynligvis bor du et stykke fra hhv. Aarhus og København, hvor vi tilbyder vores alm. fysiske netværksforløb (se øvrige forløb i menuen til højre)

 

Her bliver jeg mødt, som den jeg er, af kvinder som tror på mit projekt – og altid med konstruktiv kritik, nye øjne og skarpe blikke for fremgang og nytænkning.

Karina Baagøe, Indehaver af ‘Min Glade Mave’
Deltager på netværksforløbet START-UP, foråret 2017

Tilmeld dig her!

Online viden og værktøjer // Offline netværk og sparring

Netværksforløbet er en kombination af 5 online moduler, hvor du får adgang til ekspertviden og værktøjer samt 5 livemeetings, hvor du får faciliteret sparring og netværk med ligesindede kvinder med samme drive.

Ca. 10 dage før hvert møde, får du automatisk adgang til et nyt modul online, og på vores livemeetings, vil vi arbejde videre indenfor samme tema med øvelser og sparring. Udover øvelserne, vil vores livemeetings også indeholde medlemsoplæg og -præsentationer, samt diskussioner og sparring på de konkrete problemstillinger og udfordringer deltagerne står overfor.

De 5 moduler(SE MODULOVERSIGT HER!):

INTRO-modul: Allerede i juli måned, får du adgang til et intro-modul, der vil fortælle dig lidt mere om det forløb du har tilmeldt dig, og give dig en lille teaser på alt det lækre indhold, du roligt kan glæde dig til i løbet af de 5 moduler og møder.

 1. DET GODE NETVÆRK
  Netværk kan bruges til mange ting, men hvad forventer du af dette netværk, hvordan bruger du din nye netværksgruppe mest optimalt, og hvad kan vi lære af andre succesfulde netværksgrupper?
 2. FORRETNINGSMODEL
  Fokus på din kerneforretning, forretningsmodel, muligheder og udfordringer. Vi skal bl.a. tale om Business Model Canvas og “the big WHY”.
 3. MIND THE STRESS
  Vil du også gerne jonglere med både karriere, privat- og/eller familieliv? Og har du måske endda høje ambitioner for det hele? Vi skal tale om work/life-balance, stress og om bevidsthedstræning og mindfulness.
 4. DET ÆRLIGE SALG
  Vi skal tale om det forbandede “salg”, som sjældent er det, der er drivkraften for at blive selvstændig. Vi skal snakke lidt om salgspsykologi, salgsstrategier – og både om offline og online kunderelationer.
 5. MÅL & SKÅL
  I sidste modul skal vi drømme stort og tænke stort – og ikke mindst sige det højt – og så skal vi fejre de små og store succeser og vores afslutning af forløbet og nye relationer, og ikke mindst sende hinanden godt videre!

SE MODULOVERSIGT & ALLE EKSPERTER HER!

 

Tilmeld dig her!

 

Jeg meldte mig til Ladies First Netværksforløb for at få sparring og et større netværk med ligesindede iværksættertosser som mig selv. Det var et fantastisk forløb, som har givet mig så meget mere end jeg forventede. Netværk og venskab med fantastiske kvinder med en skøn energi! Jeg kan virkelig anbefale det.

Sabine Petri, Danish Design
Deltager på Netværksforløb i Aarhus, forår 2016

Hvem faciliterer forløbet?

Forløbet faciliteres af Ladies First partner Marie Olofsen. Marie holder fysisk til i København, og udover at udgøre en del af partnerteamet bag Ladies First, er Marie netop kommet retur fra sin barsel nummer 2, og har senest været ansat v. Konsulenthuset Creature, hvor hun har arbejdet med socialøkonomi og iværksætteri.

Marie har en tværfaglig uddannelsesmæssig baggrund med en bachelor i Tekstil & Kommunikation og en overbygning i Digitalt Design & Kommunikation. Hun er nysgerrig og passioneret, og et helt naturligt valg som facilitator af vores helt nye online forløb.

Jeg synes det er fantastisk sjovt at facilitere, jeg elsker at se, hvad der sker i løbet af et forløb eller en process. Jeg får altid selv en masse aha-oplevelser med mig og bliver klogere.

Marie Olofsen, partner og netværksfacilitator

Marie har tidligere faciliteret en række af vores netværksforløb i København for både selvstændige, lønmodtagere og kvinder på barsel – og nu glæder hun sig til at afprøve formatet online sammen med de kommende hold.

Netværk betyder alt – netværk er noget af det, der giver mit liv værdi. Og her tænker jeg ikke bare på professionelle netværk, men også netværk af familie og venner. Netværk er jo det, der i bund og grund binder os mennesker sammen qua de sociale væsener vi er.

Marie Olofsen, partner og netværksfacilitator

 

Datoer for vores livemeetings

 • Tirsdag 12. september
 • Tirsdag 3. oktober
 • Tirsdag 24. oktober
 • Tirsdag 14. november
 • Tirsdag 5. december

Alle møderne bliver afholdt i tidsrummet 09.00-11.00 via ZOOM, som faciliterer livemeetings. Du får et link, og kan så ringe ind fra din computer på det aftalte tidspunkt.

 

Pris: 1.898,00 kr. (ekskl. moms)

Du kan også vælge at betale beløbet fordelt i 3 rater af 535 kr. (ekskl. moms).

 

Tilmeld dig her!

 

 

BONUS – DET FÅR DU OGSÅ:

 • En super lækker notesblok (A5) samt kalender-ark til effektiv planlægning fra GrandStoriesDesign (værdi 110 kr.)
 • Pakke med 5 stk. Ladies First postkort (værdi 40 kr.)
 • 1 års medlemskab af Ladies First Netværket (værdi 125 kr.), som giver dig:
  • 50 % rabat på Ladies First åbne netværksmøder og events i hele landet
  • Min. 2 årlige digitale GoodiePacks pr. SMS med relevante tilbud og gode rabatter
 • Mulighed for interview om dig og din virksomhed på Ladies Firsts blog

 

Tilmeld dig her!

 

Det med småt:

Der er plads til max. 18 deltagere på hvert forløb.

Ladies First forbeholder sig retten til at aflyse forløb, såfremt der er mindre end 8 tilmeldte – i så fald vil de tilmeldte deltagere naturligvis få refunderet deres betaling.

Vi forbeholder os ligeledes retten til at afvise tilmeldinger, hvis den tilmeldte vurderes at falde udenfor målgruppen af forløbet.