NETVÆRKSFORLØB:
SELVSTÆNDIG – VIBORG – EFTERÅR 2017

Eksklusivt og inspirerende netværksforløb bestående af hhv. 5 online moduler med vigtig viden og inspiration samt 5 fysiske møder i Viborg, hvor du får konstruktiv sparring og netværk med 10-16 ligesindede kvinder.

Opstart 18. september 2017 – seneste tilmelding 31. august.

Netværksforløbet er for dig, som:

 • Er kvindelig iværksætter – nyopstartet som erfaren – alle har noget erfaring med til bordet
 • Ønsker nye, stærke relationer til ligesindede med samme drive
 • Har lyst til at udvikle dit netværk, dig selv og din business
 • Savner inspiration og konstruktivt indspark til de udfordringer du står overfor

 

Netværksforløbet var for mig en måde at komme lidt ud af mit eget hoved og få noget sparring fra andre end familie og venner. Jeg har fået meget mere ud af netværket end jeg havde turde håbe. Der er kommet virkeligt gode input og også kærlige spark bagi i forhold til både mit koncept og måden, jeg forsøger at sælge det på.

Kirsten Toft Bang, kunstner og indehaver af Artheart
Deltager på netværksforløbet i Viborg, efteråret 2016

Tilmeld dig her!

Online viden og værktøjer // Offline netværk og sparring

Netværksforløbet er en kombination af 5 online moduler, hvor du får adgang til ekspertviden og værktøjer samt 5 offline møder, hvor du får faciliteret sparring og netværk med ligesindede kvinder med samme drive.

Ca. 10 dage før hvert møde, får du automatisk adgang til et nyt modul online, og på de fysiske møder, vil vi arbejde videre indenfor samme tema med øvelser og sparring. Udover øvelserne, vil de fysiske møder også indeholde medlemsoplæg og -præsentationer, samt diskussioner og sparring på de konkrete problemstillinger og udfordringer deltagerne står overfor.

De 5 moduler (SE MODULOVERSIGT HER!):

INTRO-modul: Allerede i juli måned, får du adgang til et intro-modul, der vil fortælle dig lidt mere om det forløb du har tilmeldt dig, og give dig en lille teaser på alt det lækre indhold, du roligt kan glæde dig til i løbet af de 5 moduler og møder.

 1. DET GODE NETVÆRK
  Netværk kan bruges til mange ting, men hvad forventer du af dette netværk, hvordan bruger du din nye netværksgruppe mest optimalt, og hvad kan vi lære af andre succesfulde netværksgrupper?
 2. FORRETNINGSMODEL
  Fokus på din kerneforretning, forretningsmodel, muligheder og udfordringer. Vi skal bl.a. tale om Business Model Canvas og “the big WHY”.
 3. MIND THE STRESS
  Vil du også gerne jonglere med både karriere, privat- og/eller familieliv? Og har du måske endda høje ambitioner for det hele? Vi skal tale om work/life-balance, stress og om bevidsthedstræning og mindfulness.
 4. DET ÆRLIGE SALG
  Vi skal tale om det forbandede “salg”, som sjældent er det, der er drivkraften for at blive selvstændig. Vi skal snakke lidt om salgspsykologi, salgsstrategier – og både om offline og online kunderelationer.
 5. MÅL & SKÅL
  I sidste modul skal vi drømme stort og tænke stort – og ikke mindst sige det højt – og så skal vi fejre de små og store succeser og vores afslutning af forløbet og nye relationer, og ikke mindst sende hinanden godt videre!

SE MODULOVERSIGT & ALLE EKSPERTER HER!

Tilmeld dig her!

 

Jeg meldte mig til Ladies First Netværksforløb for at få sparring og et større netværk med ligesindede iværksættertosser som mig selv. Det var et fantastisk forløb, som har givet mig så meget mere end jeg forventede. Netværk og venskab med fantastiske kvinder med en skøn energi! Jeg kan virkelig anbefale det.

Sabine Petri, Danish Design Deltager på Netværksforløb i Aarhus, efterår 2015

Hvem faciliterer forløbet?

Forløbet faciliteres af Mette Holmgaard Andersen, der er én af initiativtagerne til Ladies First X Viborg, som blev den første afdeling i en perlerække af nye Ladies First afdelinger, der åbnede i løbet af 2016. Mette er selv iværksætter og indehaver af det bæredygtige tøjbrand GROBUND, der er på vej ud på markedet, og i opstartsfasen har hun desuden en deltidsstilling på et reklamebureau. Mette faciliterede også et netværksforløb i Viborg i efteråret 2016 – med stor succes. Hendes vindende væsen, smittende engagement og skarpe facilitering gør hende til en helt oplagt netværksfacilitator.

Deltagerne kommer med en hel masse viden, input og engagement. Min fornemmeste opgave bliver at skabe rammerne for sparring, feedback, inspiration og tillid. Den viden giver mig ro i maven.

Mette Holmgaard Andersen, Netværksfacilitator

For Mette betyder netværk  muligheder og tryghed i en hverdag i udvikling og forandring. Hun har lært, at det er okay at spørge om hjælp, vejledning og sparring på de projekter hun arbejder med – både privat og professionelt, store og små. Folk vil gerne hjælpe. Og det er jo ikke så underligt, for jeg vil jo også gerne selv hjælpe andre, når jeg kan.

Netværkets værdier er stigende proportionelt med vores eget engagement, indlevelse og autencitet.

Mette Holmgaard Andersen, Netværksfacilitator

Datoer for de fysiske møder

 • Mandag 18. september
 • Torsdag 5. oktober
 • Torsdag 26. oktober
 • Torsdag 16. november
 • Torsdag 7. december

Alle møderne bliver afholdt i mødelokale hos For Enden Af Gaden i Viborg.

 

Pris: 1.898,00 kr. (ekskl. moms)

Du kan også vælge at betale beløbet fordelt i 3 rater af 535 kr. (ekskl. moms).

Tilmeld dig her!

 

BONUS – DET FÅR DU OGSÅ:

 • Adgang til lukket forum på Facebook med din nye netværksgruppe
 • Lækker notesblok (A5) samt kalender-ark til effektiv planlægning fra GrandStoriesDesign (værdi 110 kr.)
 • Pakke med 5 stk. Ladies First postkort (værdi 40 kr.)
 • 1 års medlemskab af Ladies First Netværket (værdi 125 kr.), som giver dig:
  • 50 % rabat på Ladies First åbne netværksmøder og events i hele landet
  • Min. 2 årlige digitale GoodiePacks pr. SMS med relevante tilbud og gode rabatter
 • Mulighed for interview om dig og din virksomhed på Ladies Firsts blog

 

Tilmeld dig her!

Det med småt:

Der er plads til max. 18 deltagere på hvert forløb.

Ladies First forbeholder sig retten til at aflyse forløb, såfremt der er mindre end 8 tilmeldte – i så fald vil de tilmeldte deltagere naturligvis få refunderet deres betaling.

Vi forbeholder os ligeledes retten til at afvise tilmeldinger, hvis den tilmeldte vurderes at falde udenfor målgruppen af forløbet.