3 hurtige til Anne Dvinge

Anne Dvinge – en modig og sej kvinde, som sprang ud som selvstændig med sit projekt Low-Fi, besøger os den 28. marts til iværksættersalon i København. Det glæder vi os virkelig til. Så meget at vi ikke kunne vente med at få en lille forsmag på alt det om iværksætteri.

Hvordan vil du beskrive iværksætteri?

Energigivende og tidsrøvende, angstprovokerende og lykkeinducerende… Jeg havde aldrig troet det skulle blive mig, men set i bakspejlet har jeg altid, også som lønmodtager, haft det bedst når jeg kunne få lov at være min egen chef. Og så har jeg et kæmpe behov for at SKABE noget, bygge noget op som kan skabe en bevægelse hos andre og videre ud i verden.

Hvad var din største motivation for at blive iværksætter?

Se punkt 1 🙂 … og så var der en god ide som bare ikke ville gå sin vej, samtidig med at jeg var et sted i mit liv, hvor det rent praktisk og økonomisk kunne lade sig gøre.

Hvad er det sværeste forbundet med at være iværksætter?

At begrænse sig. Jeg vil så meget og helst det hele på een gang. Men det er hverken muligt eller klogt. Så for at nå den overordnede vision må man indimellem slagte (eller i det mindste bare opstalde) nogle af ens hellige køer…

Hør meget mere om Anne’s oplevelser som iværksætter den 28. marts i København.

1 Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *