3 hurtige til Dorthe Gerlach

På tirsdag afholder vi årets sidste Ladies:Meet i København, og du kan glæde dig til en med garanti både hyggelig, inspirerende og musisk aften med de to skønne kvinder, Signe Svendsen og Dorthe Gerlach. Vi har taget forskud på glæderne og stillet dem begge 3 hurtige spørgsmål – her er det Dorthe, der får lov at svare (og du kan læse Signes svar her). 

1) Hvad skal jeg glæde mig til d. 29.?
Til en aften hvor du både får en koncertoplevelse og en tur ind i maskinrummet bag musikken. Vi tager en snak om alle de udfordringer der følger med et selvstændigt musikerliv, og jeg tror faktisk der er tips at hente for alle slags kvinder i alle slags brancher.

2) Hvad betyder det for dig at leve uden sikkerhedssele?
Frihed og ansvar! Jeg har friheden til at flyve hvorhen jeg vil, men jeg har også det fulde ansvar hvis noget går galt undervejs.

3) Hvad glæder du dig selv til d. 29.?
Jeg glæder mig for det første til at møde kvinderne i Ladies First. Det er jo også et nyt netværk for mig! Derudover er jeg spændt på at høre mere om Signes erfaringer fra hendes karriere, og sidst men ikke mindst glæder jeg mig til en ny oplevelse med mine egne sange, det er nemlig første gang jeg står på scenen solo.

Husk at få fat i din billet her

1 Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *