3 hurtige til Vermouth Søndag

Photo: Abdellah Ihadian https://instagram.com/mr_babdellahn

Hurra, fordi der er så meget at fejre! Ladies First fyldte blandt andet 5 år den 24. august og derfor sætter vi ekstra meget fokus på det at fejre. For det skal vi huske!

Til næste Ladies:Meet i København torsdag 12. oktober fejrer vi med drinks og iværksætterkvinder. En god kombi, synes vi selv. Så kom med ned til det hyggelige West Marked på Vesterbro den 12. oktober, hvor vi har inviteret tre virksomheder til at fortælle om deres iværksætterhistorier. Du får lige her en lille forsmag på hvad aftenen byder på med 3 hurtige spørgsmål til Julie og Tine fra Vermouth Søndag.

  1. Hvilke faktorer gjorde, at I valgte at springe ud som iværksættere med Vermouth Søndag?

Vi startede Vermouth Søndag fordi vi  havde brug for noget nyt og lystfuldt i vores liv og i vores by. Vi havde brug for små bekymringsfrie lommer, hvor vi bare kunne nyde vermouth og godt selskab. Vores virksomhed har haft en ret organisk udvikling og det var først senere vi tog iværksætterrollen på os.

  1. Hvilke udfordringer er I stødt på i forbindelse med at starte jeres eget i forhold til jeres branche?

Generelt er vi blevet taget virkelig godt imod i branchen med nysgerrighed, støtte og hjælp. Helt konkret er vores største udfordring, at man ikke kan få en fast bevilling til en rullende bar. Vi bliver nødt til at søge lejlighedstilladelser til det enkelte event – og man kan kun få et vist antal lejlighedstilladelser om året. Vi drømmer om at de regler bliver lavet om!  Som flere i og udenfor vores branche måske kan nikke genkendende til er en af vores største udfordringer at prissætte os selv. Det er hele tiden en balance imellem ikke at blive for kommercielle og samtidig få råd til smør på brødet.

  1. Har du nogle gode råd til at andre, der overvejer at gå iværksætter-vejen?

Vi har aldrig været ude og lave store inversteringer, men startede vitterligt med en god idé, stor lyst, et solidt netværk og hvad vi kunne finde af rekvisitter i Julies mors kælder. Derfra har Vermouth Søndag haft et naturligt vokseværk, hvor vi har kunne følge med og har kunne opgradere løbende. Vi har aldrig haft penge ude og hænge og har derfor kunne sove om natten. Kort sagt: Du behøver ikke være millionær. Tag udgangspunkt i det du har.

Vi glæder os til at høre meget mere om Julie og Tine’s historie og få en lækker smagsprøve på, hvad Vermount Søndag egentligt består af. Vi håber at se mange af jer den 12. oktober i West Market.

3 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *