Alle starter et sted

I 2015 søgte Nicole en 8 ugers studiepraktik gennem Ladies First netværket, og endte hos Home Junkie hos en af medlemmerne i gruppen. I 2017 prøvede hun lykken igen med et opslag i netværksgruppen. Denne gang til 4 måneders praktikforløb, og vi er super glade for at Nicole har sagt ja til at bruge de næste måneder sammen med os her i Ladies First maksinrummet, hvor hun bl.a. skal arbejde med vores visuelle identitet.

Og her kan I lære hende lidt bedre at kende…

Navn: Nicole Marvin
Alder: 23 år
Uddannelse: Studerer til multimediedesigner
Nuv. beskæftigelse: Praktik hos Ladies First, studerende og studiejob hos Arla + NOCCO

Hvornår stødte du på Ladies First første gang?
Ja, det var tilbage i 2016 hvor Ladies First holdte et event, som jeg deltog i, Iværksættersalonen, hvor blandt andet Camilla Lastein fra Lix Techologies holdte oplæg. Jeg havde set eventet på facebook og købte hurtigt billet da jeg så programmet.

Da jeg gik hjem den aften, kunne jeg slet ikke få armene ned – jeg følte mig både inspireret og motiveret. Ladies First har holdt min interesse siden da.

Hvad fylder mest i dit professionelle liv lige nu?
Min praktik hos Ladies First fylder meget fordi at jeg super gerne vil gøre et godt stykke arbejde og leve op til de forventninger der bliver stillet. En anden ting som også fylder en del, er min hovedopgave som jeg påbegynder snart og som er mit afsluttende projekt for at færdiggøre min uddannelse som multimediedesigner.

Hvad er du igang med at blive bedre til?
Jeg vil rigtig gerne blive bedre til at fordybe mig. Bruge 10 timer på at nørde i Photoshop, hvis det er dét jeg gerne vil blive bedre til. Jeg oplever desværre bare ofte at overspringshandlingerne tager overhånd, men det skal der laves om på nu! Fordybelse er på min liste over alle mine nytårsfortsæt i 2018.

Hvad er du mest stolt af at have opnået?
Hmm, den var svær. Jeg ved ikke om jeg har noget specifikt, som jeg er allermest stolt af. Det er nok mere sådan overordnet.

Jeg er stolt af, at jeg har taget den vej som jeg har taget – jeg føler virkelig jeg er i den branche, som jeg ser mig selv bedst i. Og jeg er stolt af alle de seje jobs og praktikker jeg har opnået på vejen hertil.

Hvornår har du sidst gjort noget for første gang?
Jeg synes faktisk at jeg har gjort mange ting for første gang, her på det seneste. Det nyeste skud på stammen må være at jeg har søgt et værelse i Aarhus C, lige ned til åen. Jeg har ellers altid sagt til mig selv at jeg ikke vil bo med fremmede og at jeg aldrig ville komme til at bo i Aarhus midtby. Men jeg er faktisk blevet ret opsat på at bo midt i det hele.

Hvad betyder netværk for dig?
Netværk betyder rigtig meget for mig. Det er min kilde til inspiration og motivation.

Netværk er med til at jeg tør gøre nogle ting i mit professionelle liv, som jeg normalt ellers ikke vil have turde.

Hvad glæder du dig mest til i de næste 4 måneder i Ladies First?
Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang, så i kan få bekræftet at det var det rigtige valg at vælge mig som jeres praktikant! Jeg glæder mig også super meget til 4 måneder fyldt med en masse inspiration og motivation. Jeg glæder mig til at vise hvad jeg kan og gøre alting lidt større og vildere.

Hvad skal du nogen gange minde dig selv om i hverdagen?

Alle starter et sted. Hvis jeg er glad og stolt over det stykke arbejde jeg har lavet, så er det godt nok. Jeg skal ikke sammenligne mig med nogen der har været i branchen i 10 år, selvom man ofte hurtigt kommer til det.

 


Vi glæder os til at fortælle mere om Nicoles projekter løbende – og ellers kommer du nok til at kunne finde hende på vores events de kommende måneder! Velkommen til 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *