Medieomtale

TechSavvy / 24. aug, 2017

Ladies First fylder fem
– kvinderne vil frem i verdenen

Det landsdækkende karriere- og iværksætternetværk for kvinder, Ladies First Network, fejrer fem års fødselsdag i dag. 

Efter de første fem år gør netværkket Ladies First Network status. De kigger tilbage på en tid hvor omverdenen gradvist har øget fokus på at skabe flere kvindelige iværksættere. Samtidig er netværket vokset eksplosivt og de har netop søsat et initiativ, som, fortsat, skal skubbe på de to udviklinger.

Erhverv+ Østjylland / 8. nov, 2016

Dyrk karrieren
– også under barslen

Dit liv ændrer sig når du får børn. Det siger alle. Men dagen efter fødslen kiggede jeg mig omkring, og det hele lignede sig selv. Jeg var stadig mig selv, siger Maria Leerbeck, der har datteren Signe på 18 mdr. og venter sig med nummer to. Det rette blandingsforhold mellem at være mor og være sig selv kan være svært at finde når man er på barsel.

Vejle Amts Folkeblad / 30. jun, 2016

Damerne Først: Mette laver ny klub for kvinder

Kvinde er kvinde værst, lyder en ret så ærgerlig talemåde, som Mette Hauge Kaae da heller ikke genkender fra sit eget liv. Tværtimod. “De senere år har jeg virkelig fået øjnene op for, at vi kvinder kan få rigtig meget ud af at stå sammen og bruge hinanden”, lyder det fra den 35-årige kvinde, der har taget initiativ til at starte kvindenetværket Ladies First i Vejle.

Radio Viborg / 18. mar, 2016

Interview til Radio Viborg

De to initiativtagere bag Ladies First i Viborg, Mette og Camilla, bliver her interviewet til Radio Viborg om den varme modtagelse Ladies First har fået kun en uge efter åbning af facebookgruppen.

Aarhus Panorama / 9. feb, 2016

Kun for kvinder

Ladies First er et af flere professionelle netværk i Danmark, som kun er for kvinder. Det blev startet af tre studerende, som blev enige om at skabe et mødested, hvor kvinder kunne tale om karriere, inspirere hinanden og skabe et netværk i Aarhus. Men hvorfor er der brug for et netværk, hvor det kun er kvinder der er i fokus, fortæller forsker Helle Neergaard og medstifter af Ladies First Alexandra Balshøj om.

JP Finans / 5. okt, 2015

Mange kvinder tror, at aktier ikke er noget for dem

70 unge, karrieremindede og nysgerrige kvinder var samlet i den imponerende Navitas-bygning ved Aarhus’ nye havnekvarter for til dels at netværke med hinanden, men også for at lade sig inspirere til at investere deres penge i andet end sko og bolig.

P4 NORD / 29. APR, 2015

Interview til P4 Eftermiddag

I anledning af Ladies First første netværksmøde i Aalborg, blev partner Maria Leerbeck interviewet til P4 Eftermiddag af Jesper Knox – det blev til en snak om køn og netværk og lidt om aftenens program.

Delfinen / Mar, 2014

”Jeg er pisse bange for det, men jeg gør det fandme alligevel”

Findes der et sted i Aarhus, hvor karrieremindede kvinder med passion og drivkraft mødes? Svaret er ja. Netværket Ladies First gik i luften i 2012 og har vist sig som en bragende succes ved at inspirere og motivere unge kvinder til at gøre og turde mere.

VINK / 05. jun, 2013

Meet Up på Fairbar

I mandags slog Ladies First netværksmødet sammen med Meet Up Monday på Fairbar, for at afsøge nye netværksmuligheder i uvante og udvidede rammer. Til lejligheden måtte der f.eks. gerne troppe mænd op, hvilket ikke er normalt til møderne i Ladies First.

JP Aarhus / 19. sep, 2012

Ny forening vil hjælpe kvindelige iværksættere

Ladies First vil gerne appellere til det kreative segment blandt unge kvinder i Aarhus. Iværksætternetværket for kvinder skal fungere som et frirum.

Fyens.dk / 8. jul, 2017

Damerne først: Nyt netværk vil løfte kvinder

– Tit møder man kun dem, man kender i forvejen, men her får man udvidet sin bekendtskabskreds, og man kommer til at diskutere med nogen, der ikke er kolleger eller er i samme branche. Sine Larsen fortæller om det nyeste skud på stammen af netværket Ladies First. Formålet med netværket er at inspirere og motivere kvinder til større foretagsomhed og tro på egne evner.

TV2 Østjylland / 8. dec, 2016

Mødre med karriereønsker

Kvinder på barsel vil ikke længere nøjes med at bruge deres barsel på at amme og skifte ble – en barsel skal nu også være karriere-udviklende!

Selvom familien er blevet et medlem større, så behøver det ikke at betyde at mors karriere bliver sat på pause. Kvindenetværket Ladies First har lige nu succes med en mødregruppe, hvor det handler mere om karriereudvikling end det handler om børn.

Aarhus Onsdag NORD / 17. aug, 2016

Først kvinde, så mor

Ny netværksgruppe for mødre på barsel, handler ikke om babyer. Her er det mødrene der er i fokus. Målet er at fylde kløften mellem børne- og arbejdsliv.

Nordjyske Medier / 23. maj, 2016

Klub for nysgerrige, ambitiøse kvinder

De er meget forskellige. 27-årige Sara har et fast ni-til-fire-job i en IT-virksomhed, og 44-årige Anne-Marie er selvstændig og har sit eget yogafirma. Men de har det til fælles at de begge er co-ladies i erhvervs-netværket Ladies First. Og derudover er fællesnævneren at de er kvinder. Karrierekvinder.

Copenhagen Pioneers / 1. feb, 2016

Iværksætteri kræver mod og handlekraft

Alexandra Balshøj startede karriere- og iværksætternetværket Ladies First sammen med to andre kvinder, da de stadig var i gang med deres kandidatuddannelse. De oplevede ofte at være en minoritet i netværkssammenhænge og mente, at der manglede et sted for yngre kvinder, der var karrieremindede, nysgerrige og havde lyst til at netværke med ligesindede.

Nordjyske Stiftstidende / 28. apr, 2015

Kvinder vil have eget netværk

Aalborg: – Vi er ikke en mandehaderklub, fastslår Alexandra Balshøj, der er grundlægger af erhvervsnetværket Ladies First. Et netværk, der udelukkende henvender sig til kvinder i erhvervslivet – ikke for at lave et manifest eller en rødstrømpebevægelse, men fordi kvinder bare taler om andre ting, når mænd ikke er til stede.

TRENDSONLINE.DK – 22. aug, 2014

Tillykke! Ladies First netværket fylder 2 år

I dag er det præcist 2 år siden at tre foretagsomme aarhusianske kvinder stiftede en Facebookgruppe og grundlagde et netværk for karrieremindede kvinder. Det har været 2 år med netværk, foretagsomhed og udvikling.

TRENDSONLINE.DK / 14. jan, 2014

Historien om Ladies First netværket

Alexandra Balshøj: I torsdags mødtes jeg med Maria, som er den ene af de to dejlige damer som jeg har startet Ladies First med. Udover at drikke kaffe og catch’e op, snakkede vi om alt det, der er sket siden vi startede Ladies First i august 2012. Både med netværket og med os alle tre livsmæssigt – hvilket selvfølgelig også har haft indflydelse på netværket.

BØRSEN / 01. dec, 2014

Iværksætterkvinder i oprør mod iværksætterpris

Når Ivækst-prisen på torsdag bliver uddelt, kan det meget vel være sidste gang, at kvinderne bliver hyldet for deres evne til at iværksætte. I hvert fald når det kommer til at lade dem hylde i en kategori kun for kvinder.

Politikken / 12. apr, 2013

Ladies First vil hjælpe kvinder med iværksætterdrømme

Initiativet skal give unge kvinder selvtillid til at føre deres ambitioner ud i livet. Unge kreative kvinder, der er i gang med deres fremtidige karriere, har hidtil manglet et sted, hvor de har kunnet dele deres idéer med ligesindede.

Ugeavisen Varde / 13. dec, 2016

I vores netværk er kvinde ikke kvinde værst

FART PÅ: Ladies First, et karriere- og erhvervsnetværk for kvinder har fundet vej til Varde. Netværket ejes og drives af fire partnere – heriblandt Maria Leerbeck fra Horne, der foruden selv at være karrierekanon, også er iværksætter, mor og ikke mindst kvinde.

Viborg Stifts Folkeblad / 21. sep, 2016

Kvindenetværk er blevet mere fortroligt

Kvindenetværket Ladies First, har på ganske kort tid fået flere hundrede medlemmer i Viborg og omegn, og for en lille skare af medlemmerne er netværket blevet mere fortroligt. 11 af kvinderne i netværket har nemlig tilmeldt sig et mere koncentreret netværksforløb, hvor de hen over efteråret vil arbejde sig tættere ind på hinanden gennem sparring, netværksøvelser og højt humør.

Martiny Podcast / 23. apr, 2016

Interview med Alexandra Balshøj

Mød Alexandra Balshøj! Medstifter og partner i karriere- og iværksætter-netværket Ladies First. Soon-to-be forfatter. Projektleder hos det kreative bureau Knowtheirname. Og skide-sej powerkvinder med fart over feltet og flere timer i døgnet end de fleste.

I dag arbejder hun som projektleder, og i sin fritid jonglerer hun sideløbende en håndfuld passion projects – for som Alexandra selv så smukt  forklarede det: “Nogen går til Zumba og andre går til bogprojekt”.

For Grim til TV #57 / 10. jan, 2016

Videopodcast med Alexandra Balshøj

Anders fortæller: I denne episode har jeg talt med den skønne og talentfulde Alexandra Balshøj om livet som selvstændig og iværksætter i Danmark. Hun øser ud af pro-tips og en skøn fortælling om passion i mødet med nye mennesker.

JYLLANDSPOSTEN / 04. NOV, 2014

Medierne er fyldt med mandlige rollemodeller. Vi vil gerne præsentere de kvindelige.

Kvinder taler business ud fra en holistisk tankegang, og derfor skal de have deres eget professionelle netværk. Iværksætter Alex-andra Balshøj har grundlagt kvindenetværket Ladies First.

lokalavisen aarhus / 2. sep, 2014

Her kan der også snakkes om børnene

På to år er kvindenetværket Ladies First vokset til over 2.200 medlemmer i København og Aarhus. “Uafhængighed og fleksibilitet er i top tre, når kvinder tænker på deres karriere. Hos mænd er blandt andet økonomi og vækst i top, det tænker vi kvinder ikke så meget på.”

Lokalavisen Aarhus / 30. apr, 2014

Netværk hjælper powerkvinder

Ladies First er et kvindenetværk, som giver unge kreative kvinder en tryg start på livet som selvstændig. Det henvender sig til kvinder med iværksætterdrømme, som læser på lange eller mellemlange uddannelser, eller som netop er sprunget ud i deres første job.

Overspring.dk / 26. aug, 2012

Ladies First: Nyt netværk for unge, fremadrettede kvinder i Aarhus.

Ladies First er navnet på netværket, der fredag aften blev offentligtgjort på Facebook og Twitter. Fælles for medlemmerne er, at de alle er unge kvinder, som mangler et rum at dele viden, erfaringer og prøve sig selv af i.

KONTEKST / nov, 2012

Ladies First Netværk

I august besluttede tre energiske studiner – to informationsvidenskabere og en oplevelsesøkonom – at slå pjalterne sammen om dannelsen af et nyt netværk for unge, foretagsomme kvinder i Aarhus. ”Vi mente, at Aarhus manglede et forum, hvor man ikke nødvendigvis behøver at være inkarneret iværksætter, men blot have en sund interesse for omverdenen og et ønske om at møde nye mennesker med samme drive.”

For pressemateriale, billeder og udtalelser, kontakt venligst presseansvarlig og partner Katja Bundgaard Meyer eller en af vores øvrige partnere.