Bibliotek med gratis e-bøger

Her finder du en række e-bøger som vi enten selv har skrevet og udgivet eller fået lov til at dele med jer. Alle e-bøgerne er til fuldstændig fri download, og vi håber, at du bliver klogere, nysgerrig og ikke mindst inspireret.

1, 2, 3, NETVÆRK!

I dette lille inspirationskatalog, har vi samlet 4 af vores yndlings-netværksøvelser, som du kan tage med til dit næste møde eller arrangement. Der er øvelser til både små og store grupper, og de kræver hverken forberedelse eller de store rekvisitter. Rigtig god fornøjelse!

5 gode grunde til at snakke om kvinder i bestyrelsesuniverset

Bogen indeholder 5 artikler af hhv. Peter Horn, Gitte Maya Elsing, Lisbeth Hald, Susanne Hoeck og Jørgen Peter Rasmussen. Den er den første i en serie af 3 bøger om Kvinder i Bestyrelsesuniverset, som Ladies First har genudgivet i dec. 2017 i samarbejde med Kvinder i Bestyrelser.

5 beretninger fra kvinder i bestyrelsesuniverset

Bogen indeholder 5 personlige beretninger af hhv. Maria Sennels, Bente Knap, Charlotte Alexandra Pedersen, Birgitte Sand og Birgit Pichat. Den er den anden bog i en serie af tre bøger om Kvinder i Bestyrelsesuniverset, som Ladies First har genudgivet i dec. 2017 i samarbejde med Kvinder i Bestyrelser.

5 gode råd til fremtidige kvinder i bestyrelsesuniverset

Bogen indeholder 5 artikler af hhv. Camilla Ley Valentin, Helle Katholm Knudsen, Annette Otto, Hanne Jessen Krarup og Mie Krog. Den er den tredje og sidste bog i en serie om Kvinder i Bestyrelsesuniverset, som Ladies First har genudgivet i dec. 2017 i samarbejde med Kvinder i Bestyrelser.

Har du en e-bog, der handler om iværksætteri og karriere, og som du gerne vil dele med vores medlemmer? Så kontakt os på hello@ladiesfirst.dk, og lad os snakke om mulighederne.