Vil du være vores nye praktikant?

Vi elsker at hjælpe studerende og andre med at få teori prøvet af i praksis! Når du er i praktik hos os bliver du en vigtig del af virksomheden og du vil fungere som et fuldgyldigt medlem af Ladies First-familien.

Vi tilbyder praktikplads til studerende og dimittender fra alle videregående uddannelser, korte som lange.

Vi har dog især opgaver inden for det kommunikative, merkantile, administrative og samfundsfaglige felt.

Arbejdsopgaverne er mange og tilbyder erfaring inden for flere felter. Det kunne fx være at lave contentplaner og udarbejde content til alle vores platforme, lægge salgsplaner og rådgive herom, teksforfatte kronikker, debatindlæg, portrætter og artikler, udbygge SEO og finpudse vores hjemmeside, hjælpe med eventudvikling og -afvikling, community management, netværke og håndtere kundekontakt, afdække fænomener inden for feltet "kvinder i arbejdsliv", udarbejde podcastplaner og meget mere.

Din uddannelse kunne fx være inden for journalistik, cand. (ling.) merc, antropologi, sociologi og samfundsvidenskab, markedsføringsøkonom/BA International Markedsføring. Men kan du se at dine kvalifikationer og kompetencer passer til vores arbejdsfelt, så hører vi selvfølgelig gerne fra dig.

Uanset din faglige baggrund er det vigtigt, at du har gode skriftlige evner samt taler og skriver et fejlfrit dansk.

Vi tilbyder både studiepraktik 3-6 mdr samt mulighed for virksomhedspraktik.

For mere information ring til Louise Marie på 53761960 eller skriv til hello@ladiesfirst.dk

Pige griner i Ladies First

Galleri

FN’s Verdensmål

I vores daglige arbejde og gennem vores produkter, bidrager Ladies First Network til realiseringen af udvalgte dele af FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Damerne bag

Ladies First | Nikoline Nybo
Nikoline Nybo
Partner og COO

BA Antropologi og Kaospilot med erfaring inden for kulturel analyse og antropologisk metode, projekt- og procesdesign og ledelse, organisationsudvikling og facilitering.

Ladies First | Louise Marie Genefke
Louise Marie Genefke
Partner og CEO

Cand. mag. Marketing/Kommunikation og MA Ledelse, ekstern lektor AU og konsulent, erfaring med ledelse, kommunikation og facilitering.