Endnu flere damer vil udvide
deres netværk – HURRA!

Allerede to måneder inden opstarten af Ladies First Business & Ladies First Career, har vi kunne melde fuldt booket på det første af vores fire netværksforløb, der kommer til at køre i efteråret. Udover de to forløb der har kørt i Aarhus siden starten af 2014 for hhv. iværksættere og ansatte, har vi åbnet to nye forløb – i København og Aalborg – og vi har nu nok tilmeldte til at sikre gennemførelse af alle fire forløb. Vi hopper og danser af glæde over, at så mange er klar på at udvide deres netværk og har lyst til at sparre omkring deres arbejdsliv.

I foråret 2015 relancerede vi netværksgrupperne til at køre i faste forløb med opstart to gange om året, og her havde vi i alt 26 kvinder fordelt på de to forårsforløb i Aarhus. Med åbningen af de to nye forløb til efteråret, har mere end 50 kvinder allerede tilmeldt sig, og vi glæder os rigtig meget til at møde både Business-kvinder og Career-damer. Særligt iværksætterforløbet i Aarhus har været populært, og vi har for første gang meldt fuldt booket og oven i købet skrevet tre kvinder på ventelisten til næste sæson.

Det er jo fantastisk at få lov til at være en del af en gruppe super seje kvinder, der alle har et stort drive og en stor passion for deres respektive virksomheder.

Ann-Katrine S. Friis, Deltager på Ladies First Netværksforløb, forår 2015

Og kvinderne kan roligt glæde sig til forløbene. Sammen med vores dygtige netværksfacilitatorer, har vi nemlig lagt rigtig gode rammer for møderne, hvor man kan forvente at få både nye, oprigtige relationer, inspiration, sparring og udvikling. I Aarhus og Aalborg er det vores dygtige facilitator og co-lady Mia Mulbjerg, der står for forløbene, lige som hun gjorde det i forårssæssonen i Aarhus, mens det i København er vores nye partner Marie Olofsen der bliver facilitator på forløbene.

Jeg trængte til noget sparring med andre iværksættere, og det får jeg bestemt i Ladies First. Vi er hurtigt kommet ind på hinanden, og er gode til at give hinanden det ekstra lille skub, som man af og til trænger til.

Christel Maria Jantzen, Deltager på Ladies First Netværksforløb, forår 2015

Vi glæder os meget til at møde en masse seje kvinder, og skyde forløbene rigtigt igang i udgangen af august – og særligt til at starte op for alvor i København og Aalborg. Vi er utrolig glade for at kunne danne rammerne for at vores medlemmer kan inspirere og motivere hinanden, og glæder os til at se, hvad der kommer ud af det…

Er du nysgerrig, eller har du lyst til at sparre med en masse ligesindede kvinder om iværksætteri eller karriere? Så læs mere om vores ledige netværksforløb!

// Alexandra, Frederikke, Maria og Marie

5 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *