Vil du spise middag med Josefine?

Igen i år løber Ladies:Eat af stablen d. 18. november i hele landet, i forbindelse med Global Entrepreneurship Week. Hvis du vil med til middag i København, kan du være så heldig at komme hjem og spise hos Josefine, der har meldt sig som værtinde. 

Hvad laver du til daglig?
Jeg blev uddannet psykolog med speciale i ledelse fra Københavns Universitet i juni. Her vendte jeg tilbage fra et halvt år i Belgien, hvor jeg arbejdede som konsulent med topledelse. Siden da har jeg taget faget Ledelse og Coaching på Metropol, skrevet en artikel og brugt en masse tid med inspirerende og kloge mennesker, der kunne skærpe min ledelsesforståelse. Og så er jeg påbegyndt et frivilligjob som samtale-rådgiver for at hjælpe mennesker i krise.

Hvorfor tænkte du “Ladies:Eat” – det skal jeg da med til?
Ladies First er virkelig vigtigt. Der er brug for den slags styrkende netværk, hvor vi kan spejle os i andre kvinder, der ved hvilke udfordringer livet som ambitiøs kvinde kan bringe og hvor vildt spændende det kan være. Ladies First skaber momentum. For snart to år siden, var jeg til en middag i Nest, der havde til formål at skabe stærke bånd mellem stærke kvinder. Det var en af de mest inspirerende aftenener i mit liv. Da jeg så eventet Ladies:Eat skulle jeg ikke tænke to gange!

Hvad håber du, at få ud af det?
Jeg håber at få en aften i nærvær med inspirerende mennesker. Ikke nødvendigvis inspirerende i præstationer, men i ønsket om noget mere. Ønsket om at finde ud af hvad livet har at byde på, og hvordan vi vækker potentialet i det.

Hvad vil du gerne bidrage med til gruppen?
For det første er min kæreste og jeg for nyligt flyttet ind i en meget dejlig lejlighed. En lejlighed der er tænkt til at skabe rammerne for gode, interessante, morsomme og inspirerende samtaler. For det andet, har jeg altid beskæftiget mig med menneskeligt potentiale. Jeg er ikke vokset op med en guld-ske i munden, og ved godt hvad det vil sige at kæmpe for at få det man gerne vil have, og det vil jeg gerne støtte andre i.

Du kan læse mere om eventet her og også finde links til billetter. Vi håber at se dig til Ladies:Eat

3 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *