En god historie…

Skrevet af Trine Møller.

Hvad der kan ske hvis man holder et 3 minutters oplæg til et Ladies First arrangement…

Kære co-ladies og arrangører af Ladies First – Jeg har været til to af jeres arrangementer, og hvilket eventyr. Det første arrangement blev afholdt d. 3. oktober i København og omhandlede Ledelse. Her tog jeg chancen og holdt et tre minutters oplæg om min mission; at udvikle og teste aktivitetsredskaber –ved hjælp af designmetoder, der følelsesmæssigt appellerer til en bruger.
Nogle dage efter blev jeg kontaktet af en co-lady der gerne lige ville mødes over en kop kaffe. Og det var jo ikke slemt, i min terminologi. Hun (Pia – du ved hvem du er) var så sød at nævne at der snart ville ske et event om entreprenørskab og sundhed. Jeg tog derfor kontakt til styregruppen bag eventen. Og vupti så var jeg  blevet en del af organiser teamet bag Startup Weekend Health Copenhagen, som netop har været afholdt på Dansk Design Center. Og hold da op for en fed oplevelse! Muligheden var spot-on og jeg udvidede mit netværk gange 100. Og det med top motiverede mennesker der alle efterspurgte empatiske designmetoder! Lige det jeg kunne bidrage med.

To dage efter at eventen blev afholdt, d. 5. november var jeg så til mit andet Ladies First arrangement, om Future Skills i København. Og her kunne jeg endnu engang sidde og blive inspireret over budskaberne, fra de to dygtige talere. Og ikke mindst af energien, fra de tre co-ladies der i tre minutter delte deres budskaber. Og hvis det går nogle af jer, som det er gået mig mellem blot to Ladies First arrangementer – så glæd jer!

Tak til de super seje og tjekkede Ladies First arrangører Sara, Hannah, Camilla, Anne og Josefine, fordi i skaber muligheder og gør verden til et sjovere sted at høre til som kvinde.

Trine Møller

www.happy-help.com

2 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *