En omvendt julekalender

Vi plejer altid at lave en julekalender her på Ladies First. Med gode råd, inspirerende blogs eller podcasts. Men i år vil vi i stedet for gerne lave en slags omvendt julekalender. Vi vil nemlig rigtig gerne benytte anledningen til at samle nogle af de allerbedste netværkshistorier fra Ladies First, og det håber vi at du vil hjælpe med. For lidt ligesom licens, så er Ladies First, nemlig noget, vi giver til hinanden.

Jule-video-indsamling
Derfor laver vi hele december måned en video-indsamling. Dvs. vi samler videohilsner ind fra alle de medlemmer som kunne have lyst til at lave sådan én. Vi hører SÅ tit smukke historier om relationer, mod, inspiration og samarbejder, som på den ene eller anden måde er vokset ud af Ladies First, men vi har aldrig rigtig fået det samlet. Derfor vil vi indsamle video-hilsner, hvor I deler netop de historier.

Videoen skal ikke være ret lang (helst max. 60 sekunder), og gerne færdiggøre en (eller flere) af disse sætninger:

  • Ladies First har givet mig…
  • Ladies First netværket hjalp mig med…
  • Ladies First har betydet for mig…
  • Ladies First har inspireret mig til…

Du kan optage videoen med din telefon – og enten lægge den op i en af vores FB-grupper (husk at tagge @LadiesFirstdk) eller sende den med WeTransfer til hello@ladiesfirst.dk. Husk gerne at skrive i din mail eller henvendelse, om vi må dele videoen og bruge den til ekstern kommunikation.

Vi glæder os super meget til at samle videoer ind.

Rigtig glædelig december!

 

Maria, Marie & Katja

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *