Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Netværksaften: Hvordan lyder argumenterne imod kvinder?

mandag 3. maj 2021 // 17:00 - 19:00

Drinks, viden og netværk - kom til netværksevent om 'Argumenter imod kvinder'

Den 3. maj inviterer vi til en online netværksaften fyldt med gode samtaler, ny viden og nye bekendtskaber.

Vi får besøg af Birgitte Possing, som er forfatter til bogen 'Argumenter mod kvinder'. Hun vil dele ud af sin viden om kvinders stemme gennem tiden - samt de historiske og nutidige barrierer, kvinder møder. Bagefter er der dialog om, hvad de strukturer betyder for os, og hvad vi kan gøre for at støtte hinanden og komme dem til livs.

Om Birgitte Possing og Argumenter imod kvinder

Birgitte Possing er cand. mag. i historie og etnografi fra Århus Universitet. Foruden at være forfatter, har hun været professor ved Rigsarkivet og siddet i en lang række bestyrelser. Siden hun udkom med bogen 'Argumenter imod kvinder' i , har hun holdt en lang række foredrag om emnet.

Bogen samler argumenter imod kvinders uddannelses-, stemme-, valg-, erhvervs-, leder-, forældremyndigheds- og selvbestemmelsesret i Danmark gennem 170 år. I bogen gennemgår og fortolker Birgitte Possing argumenterne, og hvordan deres mønstre og retorik har forandret sig gennem tiden.

Om netværkseventet

Det hele løber af stablen d. 3. maj kl. 17-19. Det eneste du skal sørge for er at tilmelde dig og have noget at fylde i glasset. Vi glæder os til at være sammen med dig til en aften fyldt med ny viden, spændende perspektiver og fællesskab.

Eventet er gratis for Collective-medlemmer at deltage. Medlemmer tilmelder sig her.

For ikke-medlemmer er prisen for arrangementet 99 kr. Ikke medlemmer kan købe billet her.

Psst... Det koster koster kun 299 kr. årligt at være medlem, og så får du adgang til alle vores arrangementer og et givende netværk. Læs mere her.

Detaljer

Dato:
mandag 3. maj 2021
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Ladies First