Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ladies:Stories – A Michelin Special med Smagsmagerne

onsdag 28. august 2019 // 16:30 - 18:00

DKK150
Ladies First | Iværksættersalon

Pernille Kruse Madsen

Ladies:Stories - A Michelin Special med Smagsmagerne

Kokkebranchen er en mandsdomineret branche - og især på de danske Michelin-restauranter tynder det ud, når det kommer til kvindelige gastronomer.

Ladies First har sat tre dygtige kvinder fra Michelin-stjernede restauranter stævne til personlige snakke om at brænde for sit fag, men også om at være kvinde i en mandsdomineret verden.

Alexandra Bækgaard Carstensen er udlært kok fra Kong Hans og Le Sommelier. I dag arbejde hun hos det økologisk håndværksbageri i København Jalm&B.

Liva Stokkebye er kokkeelev på Henne Kirkeby Kro.

Nina Jensen er tjener og sommelier på Kong Hans og sølvvinder ved VM for Sommelierer 2019.

De tre kvinder har sammen skabt konceptet Smagsmagerne og de har masse på hjerte når det kommer til gastronomi, vine og kvinder i køkkenet. Hele arrangementet optaget og bliver en del af podcasten Ladies:Talk.

Ladies:Stories giver rum til de nære fortællinger, der inspirerer, bevæger og beriger. Og håbefuldt tror vi på at vi med sådanne fortællinger kan give flere piger og kvinder mod på at træde ind på den gastronomiske scene.

Undervejs sørger vi for et godt glas vin fra Theis Vine og Jalm&B. byder på smagsprøver. Vi skaber rum for gode snakke gennem bl.a. samtalemenuer og mulighed for værdiskabende møder.

Detaljer

Dato:
onsdag 28. august 2019
Tidspunkt:
16:30 - 18:00
Pris:
DKK150
Begivenhed Kategori:

Sted

Israels Plads 1
København K, 1361 Danmark