Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rollemodeller & Ravnemødre @ Sarah Steiniz

tirsdag 22. februar // 17:00 - 18:30

Rollemodeller & Ravnemødre @ Sarah Steiniz

Sarah Steiniz er sociolog med en tillægsuddannelse i journalistisk formidling. Sarah navigerer i krydsfeltet mellem medier, data og politiske interesser, og har gennem flere år forsket i magt og netværk.

I 2020 udgav hun bogen ‘Rollemodeller og ravnemødre’ der stiller spørgsmålet: ‘Hvorfor er der ikke flere kvinder i toppen af et af verdens mest ligestillede samfund?’

Hun stillede spørgsmålet til fire kvinder med magt: Merete Eldrup, bestyrelsesformand for bl.a. Nykredit og Københavns Universitet. Lizette Risgaard, formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation og forhandlingsleder for 1,4 millioner danske lønmodtagere. Karen Hækkerup, tidligere minister og direktør i Landbrug og Fødevarer, nu generalsekretær i Unicef. Mai-Britt Poulsen, managing director, senior partner og global chief of staff i et af verdens største konsulenthuse, Boston Consulting Group.

Svaret er blevet til samtalebogen, ‘Rollemodeller og ravnemødre’, som giver et fint billede af alle de udfordringer, der står til hinder for kvinder på arbejdsmarkedet.

Med udgangspunkt i bogen, vil Sarah Steiniz gøre os klogere på de mekanikker og mindset, der ligger til grund for dette. Og hvad vi måske kan gøre, for at komme det til livs.

Eventet er eksklusivt for collective-medlemmer, og løber af stablen i Århus. Eventet bliver også streamet, så man har mulighed for at være med, ligemeget hvor man sidder.

Detaljer

Dato:
tirsdag 22. februar
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Ladies First