Fokus på missionen

De to foregående år har i Ladies First været præget af vækst – både i tilgangen af medlemmer, interessen for vores aktiviteter, netværksmøder, netværksforløb og inspirationsmedier (blog og podcast). Men også i vores interne organisering, hvor vi, på forespørgsel, har åbnet nye afdelinger først i Aalborg og Viborg, dernæst Vejle, San Francisco og Kolding, og senest i Odense og Varde. Det har været fantastisk givende, overvældende og omvæltende på mange måder.

Ladies First er på en mission. Vi vil inspirere og motivere kvinder til større foretagsomhed, samt udbrede en netværkskultur, hvor vi alle bliver stærkere ved at løfte og støtte hinanden. Derfor er den vigtigste ressource i netværket vores egen motivation. Både blandt de frivillige co-ladies i hele landet og blandt partnerteamet. I 2017 har vi vendt og drejet, hvordan vi bedst kan skabe en organisation hvor vi både holder fokus på missionen, samtidig med at energien og motivationen bevares – kun sådan kan vi fortsat skabe værdi for ambitiøse iværksætter- og karriereorienterede kvinder.

One size doesn’t fit all
– og derfor har opgaven med at koordinere og administrere nye afdelinger desværre også trukket fokus fra missionen.

Derfor har vi taget en stor beslutning.

2018 kommer til at handle om samling og om at styrke kernen og værdien i det helt unikke og fantastiske inspirationsnetværk, vi sammen har bygget op. Vi vil altså ikke fremover være opdelt i afdelinger, men i stedet arbejde nationalt for ét stærkt Ladies First.

Det betyder også, at vi har besluttet, at samle aktiviteten i Facebook-grupperne, så vi fremover ikke har ni forskellige grupper, men kun tre:

De øvrige seks grupper, der på nuværende tidspunkt hedder Ladies First X Viborg, – X Varde, – X Kolding, – X Odense, – X Aalborg og – X Vejle, vil indenfor de kommende uger blive omdøbt og overdraget til lokale frivillige kræfter, der vil fortsætte arbejdet med lokale netværk for kvinder. Det vil I kunne læse meget mere om på de enkelte grupper på Facebook.

Vores netværksevents Ladies:Meet vil forsat rejse rundt i hele landet i pop-up-format, så hvis du drømmer om et Ladies:Meet eller andre netværksaktiviteter i netop din by eller dit område, så sig endeligt hej på hello@ladiesfirst.dk.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer – eller noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at kontakte os på hello@ladiesfirst.dk.

Et stærkere, og mere nationalt netværk
Ladies First ledes og drives fortsat primært af 3 passionerede partnere – Maria Leerbeck, Katja Meyer og Marie Olofsen – og det er også stadig muligt at engagere sig frivilligt i vores arbejde for at motivere og inspirere kvinder til større foretagsomhed. Lige nu er vi ved at organisere os på ny, og der er mulighed for enten at engagere sig i vores Content Creation Team (der arbejder med blog og podcast) samt i vores Moderation Team (der arbejder med vores online communities og netværkskulturen i grupperne på Facebook). Begge teams arbejder på tværs af landet. Kontakt os, hvis du vil høre mere om en af ovenstående muligheder (hello@ladiesfirst.dk).

I 2018 sætter vi fokus på at arbejde tættere sammen på tværs af landet, endnu mere fokus på vores intensive netværksforløb i Aarhus og København samt på inspiration og content på vores blog og podcast, hvor kvinder fra hele landet har mulighed for at fortælle deres historie til inspiration og motivation for andre passionerede kvinder. Slutteligt sætter vi også mere fokus på at lave gode og meningsfulde samarbejder, så vi kan stå endnu stærkere og skabe endnu mere værdi for vores mange følgere og medlemmer.

Vi håber I fortsat vil følge med – og glæder os til at se hvad 2018 bringer!

 

// Katja Meyer, Marie Olofsen & Maria Leerbeck

3 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *