Fordele & Friends

Ladies First har indgået et en række samarbejder og rabat-aftaler til vores medlemmer. Nogle fordele og rabatter er forbeholdt Premium-medlemmer, men det koster heldigvis kun 125 kr om året at være medlem hos Ladies First. Bliv medlem her og få desuden 50% rabat på billetter til Ladies:Meet.

Fordele

Gratis online kursus på Kanselvvilselv.dk (værdi op til 500 kr)

På Kanselvvilselv.dk kan du finde workshops til iværksættere og selv komme i gang med alt fra at lave video til hjemmeside. Få lækker læring i øjenhøjde. Både kvinden bag, Maria Emilie Borup Harring, og flere af de andre eksperter har været på netværksforløb hos Ladies First, hvor flere af dem mødte hinanden – det fejrer vi med en gave til dig – et gratis kursus værdi op til 500 kr.
Maks 1 kursus. Beløbet kan ikke deles på flere kurser men kan bruges som delbetaling på et kursus til mere end 500 kr. 

Kun for Premium-medllemmer – find din voucher-code her

Contractbook
Contractbook er et simpelt værktøj der giver dig muligheden for at underskrive og opbevare alle dine kontrakter digitalt. Få 6 gratis kontrakter og vælg imellem over 50 gratis kontrakt skabeloner.
Klik her og brug voucher-koden “LadiesFirst” i bunden.

Kun for Premium-medlemmer – find din voucher-code her

1. måned gratis Workclub i KBH og Aarhus med Sp8ces
Sp8ces åbner byens smukke restauranter, caféer og hoteller op som flexible arbejdspladser for medlemmer af Sp8ces. Fri kaffe/te/vand, internet og let adgang til strøm alle sted. Se mere på www.sp8ces.dk.

Kun for Premium-medllemmer – find din voucher-code her

20% på fagligt barselsnetværk
Inspired Beyond Babies (IBB) er et professionelt barselsnetværk for både mænd og kvinder, der har lyst til at blive fagligt stimuleret og inspireret under deres barsel. Få 20% på medlemsskab med koden Ladies20.

www.inspiredbeyondbabies.dk

Friends

Byg Din Business – 6 ugers online forløb
(affiliate link)
Drømmer du om, at lave din egen hjemmeside eller blog? På kurset ‘Byg Din Business’ guides du step by step i at starte din business, skabe dit brand samt bygge & designe dit eget professionelle website + blog. Læs mere på www.bygdinbusiness.dk,
Pris 3499 kr + moms.  

Online foredragskursus med Anne Skare og Soulaima Gourani

At holde et godt foredrag er et håndværk, der kan læres og det er guld værd for både dig selv og din eventuelle virksomhed, at du lærer at formidle din viden på en spændende og inspirerende måde.Det er ingen ringere end verdensdamerne Anne Skare, fremtidsforsker og foredragsholder og Soulaima Gourani, erhvervskvinde og foredragsholder, der står bag kurset.

Det får du: 

  • Adgang til et digitalt foredragskursus, der er tit for evigt og altid
  • En lækker bonus til en værdi af 500 kr.
  • Adgang til et lukket, eksklusivt online forum i et år

Og det hele for kun 5000 kr. som du kan betale i rater.

Sign up foregår her(Affiliate Link)