Fordele

Contractbook er et simpelt værktøj der giver dig muligheden for at underskrive og opbevare alle dine kontrakter digitalt.

Få 6 (normalt 3) gratis kontrakter og vælg imellem over 50 gratis kontrakt skabeloner

Inspired Beyond Babies (IBB) er et professionelt barselsnetværk for både mænd og kvinder, der har lyst til at blive fagligt stimuleret og inspireret under deres barsel. Få 20% på medlemsskab med koden Ladies20.

På Kanselvvilselv.dk kan du finde workshops til iværksættere og selv komme i gang med alt fra at lave video til hjemmeside.

Få lækker læring i øjenhøjde. Både kvinden bag, Maria Emilie Borup Harring, og flere af de andre eksperter har været på netværksforløb hos Ladies First, hvor flere af dem mødte hinanden – det fejrer vi med en gave til dig – et gratis kursus værdi op til 500 kr.

Maks 1 kursus. Beløbet kan ikke deles på flere kurser men kan bruges som delbetaling på et kursus til mere end 500 kr. 

Sp8ces åbner byens smukke restauranter, caféer og hoteller op som flexible arbejdspladser for medlemmer af Sp8ces. Fri kaffe/te/vand, internet og let adgang til strøm alle sted. Se mere på www.sp8ces.dk.

Hilsner fra vores venner

På Ladies First bloggen kan du møde nogen af de seje kvindelige creators og iværksættere vi har i netværket. Nedenfor giver de high fives, fordele og rabatter til Ladies First Premium-medlemmerne der hjælper med at holde bloggen og de online communities kørende, så vi forsat kan skinne lys på seje foretagsomme kvinder.

Malene Borum Pedersen opdagede at hverdagen med børn bare gled lidt lettere hjemme hos dem fordi hun brugte leg til at at engagere og udvikle sin børn.

Med en baggrund som art director kastede hun sig ud som forfatter og har i August 2018 udgivet ‘Freddy og Fantasine på Nullermandssafari’. Igennem rim og remser leger Freddy og Fantasine sig igennem alt fra tandbørstning til påklædning.

Hvis du også vil have mere leg i hverdagen og færre konflikter med dine børn så kan du få 20% rabat på ‘Freddy og Fantasine på Nullermandssafari.’

Maria og Mette er kvinderne bag Forlaget Fortæl som har taget barndommens venindebog ind i et voksent og digitaliseret format. Her kan du selv få eller give dine venner et regulært kærlighedsbrusebad med bogen ‘Mine Venner’. Igennem 50 spørgsmål der besvares online bliver venskaber udfoldet igennem minder og glade erklæringer.

Bogen printes, håndindbindes og sendes – og bliver garanteret modtaget med glæde!
Som Premium-medlem kan den blive din for kun DKK 500 inkl porto (normalpris DKK 682 inkl porto)

Jeanette Honoré Thorsted og L. Lotte S. Winther mødte hinanden til et teselskab i Manchester i England. Gennem en samtale knyttede de to unge kvinder et særligt bånd over ideen, som siden da har udviklet sig til brandet Nôrd by Nôrd. 

Nôrd by Nôrd er et dansk modebrand som fremstiller håndlavede tasker med egen produktion i Danmark. Brandet er et ønske om sofistikeret simplicitet. Det er en invitation til at kigge indad og støve nuet af så der bliver mulighed for at forelske sig på ny. Her handler det om Slow fashion, minimalisme og den Skandinaviske ånd; om at fejre livet, at sætte tempoet ned og sætte pris på det som fremmer livsglæden i hverdagen. Nôrd by Nôrds vision er opnåelsen af en balanceret tilgang til mode og forbrug uden at gå på kompromis med kvalitet og design.

Som Premium-medlem af Ladies First får du 20% rabat når du handler på www.nordbynord.com