Foredrag & Workshops

Netværk handler i høj grad også om videndeling, og vi deler også meget gerne ud af vores erfaringer og viden omkring bl.a. kvinder og karriere, facilitering, iværksætteri, og netværk. Vi afholder både foredrag, oplæg og workshops og skræddersyr specifikt til jeres behov.

Derudover har flere af vores partnere undervisningserfaring, og er, eller har været, tilknyttet diverse kurser og uddannelser som eksterne undervisere indenfor bl.a. iværksætteri og netværk.

Kontakt os meget gerne via telefon eller på mail hello@ladiesfirst.dk, hvis du er nysgerrig på, om vi kan byde ind på netop det, du står og mangler.

Referencer

Workshoppen var veldisponeret, professionel og gav et godt overblik over, hvorfor og hvordan man kan netværke – suppleret med hands-on øvelser.
Facilitatoren fra Ladies First var særdeles veloplagt, og det gav ekstra troværdighed og pondus til workshoppen, at hun selv repræsenterede et netværk.
Tak fra os, og stor ros til Ladies First.

Merethe Kruse, Head of Career Lab, Designskolen Kolding
3 timers netværksworkshops for bachelor- og kandidatstuderende

Ladies First satte et relevant perspektiv på debatten om kvindeligt iværksætteri og kom med et inspirerende oplæg, der gav grundlag for en underholdende diskussion og stof til eftertanke. På Arsenalet arbejder vi med opstart af virksomheder og i det arbejde er det vigtigt også at engagere kvinderne – og til at kaste lys på den problemstilling har det været indlysende at bruge Ladies First.

Adriana Maria Hansen, Executive Cluster Officer, Fonden Arsenalet
Foredrag om kvinder, iværksætteri & partnerskaber