LADIES:NETVÆRK

I skrivende stund er vi ved at udvikle et helt nyt, værdiskabende og spændende netværkskoncept under titlen Ladies:Netværk med start i efteråret 2019.

Ladies:Netværk har vokseværk og vil blive bygget på jeres ønsker og inputs.

Vi glæder os til at løfte sløret for dette nye Ladies First tiltag.

Følg med på vores Facebook og Instagram for at være blandt de første, der får nye informationer om Ladies:Netværk.

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE I LADIES FIRST NETVÆRK

Det bedste jeg har taget med mig fra flere netværks-forløb hos Ladies First er; mod, sparring med ligesindede og et stærkt, bredt netværk med fokus på selvstændig virksomhed. Wauw, det virker!

Thora Knudsen
Selvstændig fotograf v. Thora Fotografi 

Jeg har fået det bedste heppekor af 8 fantastiske iværksætter-kvinder, jeg ikke vil bytte for noget i verden. Det er sådan set deres skyld at jeg er selvstændig nu, og jeg elsker det! De gjorde at jeg turde tro på det, og turde tænke at jeg er god nok og har en masse at byde ind med.

Ida Christine Andersen
Selvstændig Digital Marketing Consultant v. SpreadYourWord 

Mit netværksforløb hos Ladies First har været en investering i min karriere. Det har været tankevækkende, lærerigt og jeg er både blevet udfordret og opfordret til foretagsomhed. Jeg kan anbefale det til alle, som har lyst til at få et stærkt karriere-netværk af seje kvinder, der støtter, når de svære beslutninger skal træffes og hepper, når det går godt.

Thit Schioldan Lund
Kommunikationskonsulent & Blogger 

Det er vidunderligt at kunne samles med en flok kvinder og en facilitator, hvor man virkelig kan mærke, at alle ønsker hinanden det bedste. Her bliver man ikke stemplet, men får blot en masse kærlige inputs. Jeg har fået mit eget personlige heppekor, og det føles ret fantastisk.

Stine Ratchke Jørgensen
Kreativ Projektleder 

Jeg har været med på flere af Ladies Firsts netværksforløb, og vil anbefale enhver der har brug for sparring omkring karriere og arbejdsliv at melde sig på. Det er ret fedt, hvordan de nu udbyder forskellige hold, så man kommer på hold med ligesindede, som forstår den situation man er i.

Bettina Skindstad Ebert
Stifter af Finurligheder