NETVÆRKSFORLØB

Professionelt og fortroligt netværk med ligesindede

Ladies First Netværksforløb er ekslusive netværksgrupper, som har til formål at skabe værdi for ambitiøse og foretagsomme kvinder gennem faciliteret sparring og tætte, professionelle relationer med ligesindede.

Vi udbyder netværksforløb i Aarhus og København og der er både forløb til dig der er selvstændig eller lønmodtager, nyuddannet eller erfaren, i fuld fart eller på barsel – og alt det lige midt imellem.

Grupperne sammensættes af 10-16 kvinder, og et forløb består af 5 faciliterede netværksmøder af 3 timers varighed.

Alle forløb og møder faciliteres af en af vores erfarne netværksfacilitatorer og partnere i netværket, der vil sørge for at skabe gode rammer for konstruktiv sparring, netværk og opbygning af stærke, professionelle relationer.

Klik dig endelig rundt på siden, og tjek vores FAQ i bunden af siden for at få svar på dine spørgsmål.

Forløbet er for dig, som:
– Er lønmodtager i starten af din karriere
– Ønsker nye, stærke relationer til ligesindede ambitiøse kvinder med samme drive
– Har lyst til at udvide og udvikle dit netværk
– Savner inspiration og indspark til de udfordringer du står overfor i dit arbejdsliv

OBS! Forløbet udbydes kun i København.
Forløbet er for dig, som:
– Er gravid eller på barsel
– Har lyst til at udvide og udvikle dit netværk under barsel
– Ønsker inspiration og indspark til overvejelser omkring dit arbejdsliv efter barsel

Forløbet er for dig, som:
– Er nystartet iværksætter eller på vej til at tage springet
– Ønsker nye, stærke relationer til ligesindede med samme drive
– Har lyst til at udvikle dit netværk, dig selv og din business

Forløbet er for dig, som:
– Er iværksætter med et skalerbart virksomhedskoncept
– Ønsker professionelle relationer til ligesindede iværksætter-kvinder
– Søger inspiration og indspark til de faglige udfordringer du står overfor i din virksomhed

Forløbet er for dig, som:
– Er fuldtids-selvstændig med mere end 2 års erfaring
– Ønsker nye, stærke relationer til ligesindede kvinder der står samme sted i deres arbejdsliv
– Søger inspiration og indspark til de faglige udfordringer du står overfor

Forløbet er for dig, som:
– Allerede har deltaget på 1 eller flere netværksforløb hos Ladies First
– Ønsker endnu flere professionelle relationer til både ansatte og selvstændige
– Søger inspiration og indspark til de faglige udfordringer du står overfor i dit arbejdsliv

PRIS PR. FORLØB: 2.750 kr. (ekskl. moms)

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE

Det bedste jeg har taget med mig fra flere netværks-forløb hos Ladies First er; mod, sparring med ligesindede og et stærkt, bredt netværk med fokus på selvstændig virksomhed. Wauw, det virker!

 

Thora Knudsen
Selvstændig fotograf v. Thora Fotografi og tidl. deltager på bl.a. START-UP

Jeg har fået det bedste heppekor af 8 fantastiske iværksætter-kvinder, jeg ikke vil bytte for noget i verden. Det er sådan set deres skyld at jeg er selvstændig nu, og jeg elsker det! De gjorde at jeg turde tro på det, og turde tænke at jeg er god nok og har en masse at byde ind med.

Ida Christine Andersen
Selvstændig Digital Marketing Consultant v. SpreadYourWord og tidl. deltager på flere forløb

Mit netværksforløb hos Ladies First har været en investering i min karriere. Det har været tankevækkende, lærerigt og jeg er både blevet udfordret og opfordret til fortagsomhed. Jeg kan anbefale det til alle, som har lyst til at få et stærkt karriere-netværk af seje kvinder, der støtter, når de svære beslutninger skal træffes og hepper, når det går godt.

Thit Schioldan Lund
Kommunikationskonsulent & Blogger og tidl. deltager på ANSAT

Det er vidunderligt at kunne samles med en flok kvinder og en facilitator, hvor man virkelig kan mærke, at alle ønsker hinanden det bedste. Her bliver man ikke stemplet, men får blot en masse kærlige inputs. Jeg har fået mit eget personlige heppekor, og det føles ret fantastisk.

Stine Ratchke Jørgensen
Kreativ Projektleder og tidl. deltager på ANSAT

Jeg har været med på flere af Ladies Firsts netværksforløb, og vil anbefale enhver der har brug for sparring omkring karriere og arbejdsliv at melde sig på. Det er ret fedt, hvordan de nu udbyder forskellige hold, så man kommer på hold med ligesindede, som forstår den situation man er i.

Bettina Skindstad Ebert
Stifter af Finurligheder og tidl. deltager på bl.a. SELVSTÆNDIG

FAQ

Hvad koster det?

Alle forløb koster 2.750 kr. (ekskl. moms) og er inkl. forplejning, mødelokale, facilitator, online community og en masse lækre bonusser (læs mere under ‘Hvad dækker prisen over?’)

Hvad hvis min arbejds-situation ændrer sig?

Det sker ind imellem, at én som er tilmeldt et iværksætter-forløb, får job i mellemtiden, eller at en på ansat-forløbet bliver ledig eller springer ud som selvstændig. Alt kan ske. Uanset hvad, så kan du altid kontakte din facilitator eller hello@ladiesfirst.dk og få en snak om, hvorvidt du ønsker at flytte hold eller evt. udskyde din tilmelding til næste sæson.

Hvad er et online univers?

Vores online univers er en samling af videoer som vi har fået lavet til dig, med inspiration til dit arbejdsliv – uanset om du er lønmodtager eller selvstændig.

Videoerne handler om alt fra lønforhandling og salg til forretningsmodeller og mindfulness, og afhængigt at forløbet, vil din facilitator inddrage nogle af videoerne undervejs på dit forløb som supplement til netværksmøderne.

Jeg kan ikke komme til alle møderne - kan jeg stadig få noget ud af forløbet?

Det kan du helt bestemt.

Uanset hvor god tid vi sætter datoerne i kalenderen, kan der altid opstå noget andet. Vigtige kundemøder, sygdom eller noget helt tredje. Selvfølgelig anbefaler vi at man prioriterer møderne højt, men vi kan garantere dig for, at du ikke er den eneste, der kommer til at gå glip af en mødegang eller to – og du kan sagtens kompensere for det, ved at mødes med de andre fra gruppen mellem møderne.

Faktisk foregår den aller vigtigste del af relationsopbygningen ikke på selve mødet, men imellem, og derfor opfordrer vi også folk til at mødes i mindre grupper til sparring og netværk, for at sikre endnu mere værdi af forløbet.

Hvad er aldersgrænsen?

Vi har ingen aldersgrænser eller strenge krav. Vi har alle forskellige erfaringer at byde ind med, og ingen ved alt. Alle ved noget, og til sammen i sådan en gruppe ved vi ekstremt meget, og kan helt sikkert hjælpe hinanden videre, hvis alle blot er indstillede på at gøre netop det.

Hvad dækker prisen over?

Du får:

– 5 faciliterede netværksmøder
– Kaffe/the og forplejning under alle møder (inkl. enten morgenmad, frokost eller aftensmad, afhængigt af tidspunktet)
– Adgang til lukket gruppe med dit nye netværk på Facebook
– Adgang til online univers med masser af video-inspiration til dit arbejdsliv
– Papirgave fra Grand Stories (værdi ca. 110 kr.)
– 1 års PREMIUM medlemskab af Ladies First (værdi 125 kr.)
– 3 mdr. fri adgang til Sp8ces (værdi 1.497 kr.)
– 3 mdr. fri adgang til ContractBook (værdi ca. 110 kr.)
– 1 års gratis PRO-medlemskab af Billy’s Billing
– Masser af andre gode rabatter og tilbud via dit PREMIUM medlemskab

Hvad kan jeg forvente at få ud af et netværksforløb?

Svaret er simpelt, men alligevel lidt kompliceret: Ingen ved det, før de har prøvet det, og alle forløb er forskellige.

Nogen møder deres nye business soulmate, netværker og får ny energi. Andre fordyber sig i en faglig udfordring og får sparring og inputs. Nogen bruger forløbet til personlig udvikling og går fra forløbet med fornyet indsigt.

Fælles for alle deltagerne på vores netværksforløb er, at de får lige så meget som de giver. Så for at få mest muligt ud af forløbet, er du også nødt til at give dig hen til det. Lære de andre at kende og kaste dig ud i sparrings-øvelser og relationer, som måske ikke ved første øjekast er der du får den næste opgave, en ny medarbejder eller en ny kunde.

Værdien i vores netværksforløb findes i de mennesker du møder og den energi der opstår ud af fællesskabet og det, som de enkelte bringer med sig ind i rummet.

Jeg har flere spørgsmål - hvem kan jeg kontakte?

Du kan enten kontakte den facilitator, der står som ansvarlig for det forløb, du er interesseret i – eller du kan kontakte hello@ladiesfirst.dk, så skal vi nok sørge for at du får svar.

Vi glæder os til at høre fra dig.

facilitatorer

Katja Meyer

Udover at være partner i Ladies First, har Katja også begge fødder solidt plantet i Aarhus’ iværksætter-miljø. Hun er Aarhus-partner i start-up virksomheden Sp8ces og er en del af teamet bag #AARSOME, og så er dette hendes fjerde “sæson” af netværksforløb for Ladies First.

Katja har en bachelor i Arkitektur og Design samt en kandidat i Værdikæder og Innovationsledelse, hvilket gør hende til civilingeniør. Hun beskriver sig selv som en kreativ sjæl med et hoved for forretning.

Jeg tror på at det er vigtigt at snakke om tingene og at det er vigtigt at mærke efter, men vi skal også handle på det.

I rollen som netværksfacilitator trækker hun på sin faglige erfaring som både vejleder, workshopfaciltator og power-netværker – og også forårets netværksforløb havde fornøjelsen af Katja som facilitator.

Mit bedste karrieretip til kvinder er at lave rigtig dårlig kaffe – og så vil jeg hellere høre om tvivl, fejlvalg og refleksioner end cookie-cutter succeshistorier.

Katja faciliter følgende forløb i Aarhus SELVSTÆNDIG, ANSAT & ALL STARS.

Maria Leerbeck

Maria er partner i Ladies First, og så er hun stifter og medejer af det nystartede digitale foretagende Forlaget Fortæl.

Maria er oprindeligt uddannet i økonomi og psykologi fra CBS i København, og har bl.a. suppleret med både en konfliktmægler- og en erhvervsvejleder-uddannelse. Og interessen for teams og grupper er gået igen gennem hele karrieren indtil nu.

Der sker noget magisk, når man samler en gruppe af kvinder, der alle vil hinanden det bedste. Når man går ind i en gruppe med fokus på hvad man kan give, så får alle en masse ting med derfra, som de ikke havde turdet håbe på.

I rollen som netværksfacilitator trækker hun på sin faglige erfaring som både vejleder og underviser – og efterhånden også en hel del netværksforløb i Ladies First.

Jeg er god til at stille spørgsmål og være nysgerrig, og så kan jeg ikke lade være med at engagere mig i de mennesker jeg møder.

Maria faciliter følgende forløb i Aarhus START-UP, SCALE-UP & ALL STARS.

Marie Olofsen

Marie har været partner i Ladies First siden 2015 og samme år startede og faciliterede hun det første netværksforløb i København. Marie brænder for at bringe mennesker sammen og give dem mulighed for at få det bedste ud af sig selv og hinanden. Når Marie ikke faciliterer netværksforløb og events i Ladies First, så holder hun foredrag og workshops om blandt andet innovation, feminisme og netværk og så underviser hun også handelsskoleelever i innovation. Hun er desuden både uddannet yogalærer og kajakinstruktør og har faciliteret og undervist i mange forskellige settings igennem de sidste 12 år.

Jeg synes det er fantastisk sjovt at facilitere. Jeg elsker at se, hvad der sker i løbet af et forløb eller en process og jeg får altid selv en masse aha-oplevelser med mig og bliver klogere.

I rollen som netværksfacilitator giver man både en hel masse, men får også en hel masse igen, og Marie trækker på sin faglige erfaring som både underviser, facilitator og netværker, når hun faciliterer i Ladies First.

Jeg er god til at lytte til rummet og fornemme, hvilken vej vi skal, for at alle kommer til at gå hjem fra netværksmøderne, med noget, de kan bruge til noget.

Marie faciliter alle vores netværksforløb i København.