GoGetty giver kvindelige talenter
bedre karrierevilkårHar du nogensinde læst en nyhed der gjorde dig så vred, at du simpelthen måtte gøre noget? Måske diskuterede du det med andre, måske skrev du et skarpt læserbrev, eller måske gjorde du som Ewelina Reszke, der startede en virksomhed for at gøre noget ved problemet. Virksomheden hedder GoGetty, og er en online platform hvor kvinder kan sammenligne virksomheders diversitetsscore med henblik på at tage gode karrierevalg.

I maj 2016 udgav Berlingske en leder med titlen ‘Kvind jer op’, men du husker den måske bedre for citatet “Frem for at bruge 25.000 kr. på en designertaske, så spendér pengene på et sommerkursus på Harvard og acceptér, at hjemmet ikke ligner Bo Bedre”.

 Cue. the. shitshorm. Internettet glødede med vrede over det nedladende, stereotype, og forkerte postulat. En af de kvinder der delte utilfredsheden er Ewelina Reszke;

“Jeg var i chok og tænkte at det simpelthen ikke kunne passe, at der ikke var kompetente og ambitiøse kvinder i Danmark, der kunne varetage de øverste ledelsesposter. Det var faktisk først dér, at jeg for alvor begyndte at interessere mig for at undersøge diversitetsbegrebet.”

En virksomhed skabes
Der gik ikke lang tid før Ewelina indså, at det var en Pandoras æske hun havde med at gøre. Derfor udviklede hun GoGetty – Danmarks første karriere- og diversitetsplatform, der gør diversitet målbart og transparent. GoGetty er en online platform, hvor ambitiøse kvinder hurtigt kan få overblik over, hvilke danske virksomheder der har skabt de bedste muligheder for kvinder med ledelsesambitioner.

Derfor skal du være med
Udover at du kan planlægge en spændende karriere og professionel fremtid, skal du klikke ind på GoGetty.co for at vise, at danske kvinder også har ledelseambitioner. Det står nemlig rigtig skidt til med diversitet på de øverste ledelsesposter i danske virksomheder. Vi ligger langt bagud – ikke kun bag vores nordiske naboer, som Sverige, Norge, Island og Finland, men også lande som Letland, Estland og Polen. Man kalder det faktisk for et dansk fænomen.

At der er meget få kvinder i de øverste ledelseslag kan faktisk vise sig at være rigtig skidt for en virksomhed. Utallige undersøgelser af bl.a. McKinsey, EU, og Stanford University, viser, at jo større diversitet i ledelsen, jo bedre bundlinie, og flere virksomheder begynder at indse, at det kan være en god forretning at sørge for kvindelige ledere.

Hvis du vil se hvilke virksomheder der arbejder strategisk med kvinder i ledelse, eller se hvor det står rigtigt slemt til, kan du gratis oprette dig som talent på GoGetty.co.

REGISTRÉR DIG NU!

STAY TUNED
GoGetty på Facebook
GoGetty på LinkedIn
GoGetty på Instagram

3 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *