Viborg har brug for et netværk,
der ikke er hængt op på titler

De to engagerede kvinder, der udgør teamet bag Ladies First i Viborg har haft travlt de seneste par uger, efter netværket fik en overraskende varm og flyvende velkomst i det midtjyske. Lige inden påsken, rundede gruppen 300 medlemmer, og Mette og Camilla har både været interviewet til Viborg Folkeblad og været en tur inde og besøge Radio Viborg, og så har de haft travlt med at læse og besvare alle de præsentationer af inspirerende kvinder i Viborg, der allerede har meldt sig ind i Facebook-gruppen Ladies First X VIBORG.

Fantastisk at Ladies First starter op i Viborg. Jeg håber på en aktiv gruppe, så vi kan skabe et stærkt netværk af iværksættere og karrierekvinder her i Viborg.

Tinne

Glæder mig over dette fine projekt og initiativ. Netværk er bare vejen frem!

Julie

Fedt, at Ladies First kommer til Viborg, lige som min barsel slutter og jeg har et projekt i støbeskeen. Glæder mig til at være en del af det og lære nogle flere lokale power-ladies at kende!

Lise

Efter den store succes, er teamet så småt ved at forberede det første netværksmøde, som de planlægger at afholde i maj måned (hold øje med vores events på Facebooksiden, og i Facebook-gruppen).

Både partnerteamet bag Ladies First og de to initiativtagere i Viborg, Mette og Camilla, er meget overvældede og glade for den flotte modtagelse. I Viborg – af alle steder. Og motivationen er kun blevet styrket af den varme modtagelse – i interviewet til Radio Viborg, fortalte pigerne blandt andet om motivationen for at starte Ladies First i Viborg:

Målet for os, er at få alle de seje kvinder i Viborg ud af busken!

Camilla, initiativtager til Ladies First Viborg

Vi har brug for Ladies First i Viborg, fordi det er et netværk, der ikke er hængt op på titler. Vi netværker ikke med udgangspunkt i hvad du laver til daglig, men med udgangspunkt i hvad du brænder for.

Mette, initiativtager til Ladies First Viborg

Hør hele interviewet med Mette og Camilla i Radio Viborg her:

 

ViborgRadio

Camilla (til venstre) og Mette (til højre) i studiet hos Radio Viborg.

Eller se artiklen i Viborg Folkeblad her:

17-03-16_ViborgFolkeblad

2 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *