Har du deltaget i Ladies First
Medlemsundersøgelse 2015?

Vi vil rigtig gerne vide mere om, hvem vores fantastiske medlemmer er, og hvad du får ud af at være medlem af Ladies First. Derfor er vi i gang med at lave en større medlemsundersøgelse, som er en opfølgning på medlemsundersøgelsen fra 2014. Vi har derfor lavet et spørgeskema, som vi håber du vil bruge 5-8 minutter på at besvare!

Besvar spørgeskemaet her!

Din deltagelse betyder utrolig meget for os, og som tak for besvarelsen får du mulighed for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til webshoppen WU15.dk. WU15 er en ny konceptbutik i Aarhus, som hylder upcoming dansk design. Formålet med WU15 er at skabe et design-fællesskab som fordrer kreativitet og samarbejde og gerne skal hjælpe nye designere til at komme på markedet med deres produkter.
Du deltager i konkurrencen ved at skrive dit navn og din mailadresse i slutningen af spørgeskemaet. Vinderen trækkes d. 20. april og får direkte besked.
Besvarelsen af spørgeskemaet behandles anonymt – også selvom du udfylder din mail-adresse i forbindelse med deltagelse i konkurrencen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *