Jeg vil gerne pleje mit nørd-gen!

Ladies First har fået ny praktikant og vi glæder os sådan til at arbejde sammen med hende og lære hende bedre at kende. Herunder kan du læse lidt mere om hvad der optager Anna, hvorfor hun gerne vil være i praktik hos Ladies First og hvilket job, hun ønsker sig i fremtiden. 

Navn? Anna Kjær Voss
Uddannelsesbaggrund? Kandidat i Kommunikation og EU-studier fra RUC

Hvad optager dig i øjeblikket?
Grøn omstilling og entreprenørskab.

Hvorfor Ladies First som praktikvært?
Jeg er ret ny i forhold til konceptet ‘at netværke’ og kunne derfor godt tænke mig gå på opdagelse i, hvordan en netværksorganisation ser ud indefra og lære mere om, hvordan man faciliterer og inspirerer et netværks medlemmer.

Valget faldt på Ladies First, fordi jeg godt kan lide det rum og de muligheder, det skaber, når det kun er kvinder, der er til stede og sætter dagsordenen.

For mig kan det i hvert fald give mig en større følelse af tryghed og søsterskab.

Hvad håber du at få ud af praktikken?
Jeg håber på at få større kendskab til, hvad det vil sige at netværke og opleve, hvordan andre griber det an. Jeg håber også på at kunne gå på opdagelse i iværksættermiljøet og forhåbentlig møde en masse spændende mennesker.

Hvad kan Ladies First, som andre netværk ikke kan?
Jeg tror, at det, at der kun er kvinder samlet i et netværk kan gøre, at tingene måske bliver gjort på en lidt anden måde end de normalt vil, og at det kan skabe en anden værdi, end hvis netværket også havde været for mænd.

Og så er jeg tosset med, at man på Ladies Firsts forskellige medieflader kan se så mange seje kvinder og rollemodeller, der gør tingene på deres egen måde.

Hvad er netværk for dig?
Mit netværk er den gruppe af personer, fra hvem jeg kan søge hjælp og få input og inspiration. Og for hvem jeg håber, at kunne være det samme.

Jeg ser lidt netværk som de der prik-til-prik-tegninger, hvor man forbinder prikkerne med streger og så bliver der til sidst et billede og en sammenhæng ud af alle stregerne og prikkerne.

Hvad er dine stærkeste kompetencer ifht. et job?
Mit planlægger-gen, min nysgerrighed og mit kast-mig-ud-i-nye-ting-mod. Jeg elsker at skabe struktur og orden, for at kunne gå ordentligt til værks eller afslutte en arbejdsopgave. Jeg er også meget opsøgende og er ikke bange for at påtage mig opgaver, som jeg måske ikke har prøvet før eller er så bekendt med, men så må jeg bare gøre mig endnu mere umage.

Hvilket slags job ville være det bedste for dig efter endt praktik?
Et job, der indeholder koordinationsopgaver. Arbejdsområder kan være inden for mange forskellige ting, da jeg har mange forskelligartede interesser og derfor ikke er så kræsen på det punkt.

Jeg kan dog godt lide, at få plejet min hang til nørderi, hvilket indebærer, at jeg kan få lov til at dygtiggøre mig og blive specialiseret til det jeg laver.

Om det så er at lave research inden for brandsikkerhed, planlægge events om bæredygtig livsstil eller brande et udenlandsk produkt i Danmark, så vil jeg ‘bare’ gerne have lov til at blive virkelig god til det.

Hvad er det bedste råd, du nogensinde har fået?

‘Work hard, and be nice to people’, som jeg har læst på en plakat engang.

Det er måske ret simpelt, men jeg kan virkelig godt lide essensen, der, som jeg ser det, er, at man ikke kommer sovende til noget, og at man skal huske venligheden.

Hvem inspirerer dig?

Jeg ved ikke om, der er én bestemt person, der inspirerer mig. Jeg tror i højere grad, at jeg plukker inspiration fra mange af de mennesker, som jeg møder og ting, som jeg oplever.

Lige for tiden bliver jeg meget inspireret af at lytte til podcasts, så som ‘Europa lige nu’, ‘CoffeeBreak French’, ‘#girlboss radio’ og ‘The Minimalists’.

1 Comment

  • Ellevetly siger:

    Rhine Inc India Tadalafil Levitra Rezeptfrei Shop Venta De Kamagra Sin Receta Cialis Farmacia El Pont Andorra Permanent Problems Of Propecia

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *