Jeg glæder mig til at komme på græs!

Mandag 15. maj mødtes 25 kvinder på Godset i Kolding til et spændende netværksmøde om arbejdsglæde. 

Skrevet af: Susanne Marxen, co-lady i Ladies First X Kolding

Jeg glæder mig til at komme på græs!

… sagde Lise Jelsbak i sit oplæg, hvor hun bl.a. kom ind på sit to-delte arbejdsår med en vinter- og sommersæson. En planlægningstid ved skrivebordet (Lise sidder på et kontor på 1.salen på spillestedet Godset), hvor der er ro, overskud og planlægning af diverse musik-kulturelle aktiviteter, og så den hektiske sommersæson, hvor alle de forskellige events skal afvikles – ude i det fri – på græs 😉

Der er knald på i løbet af sommeren med vilde arbejdstider, men også fed energi, skønne mennesker i netværket og rusen ved at få det hele til at spille sammen. Lise Jelsbak brænder for sit job ved Musik Kolding og emmer af power, nysgerrighed og gå-på-mod – og hvordan sørger hun så for ikke at brænde ud?

At bevare arbejdsglæden selvom hun for nogle år siden med det her job er gået ned i løn, men op i tid? Ja, bl.a. ved at kalendersætte træningen, så krop og sind stadig kan følge med og få lov til at “pruste/puste ud”. Lise havde flere gode råd til at holde gejst og arbejdsglæde i top – et af dem, som hun selv har brugt flere gange, er:

Tag nogle chancer en gang imellem og meld dig på banen! Sig gerne til chefen, hvis du keder dig – det er aldrig gået galt for mig, men jeg har derimod fået nogle af de spændende opgaver, fordi jeg netop gjorde opmærksom på at jeg savnede udfordringer.

 

“Go for it!”, siger vi også. Og tak for en cool aften i backstagevognen på spor 9 ved Godset til alle deltagerne – også Bettina Therese Møller og Signe Leschly Blegvad, der begge var på banen med deres personlige passioner.

4 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *