Kolding co-ladies
– hvem er de, og hvad vil de?

Onsdag d. 28. september åbnede Ladies First i Kolding, og det er de to co-ladies Mette Prang og Cecilia Rasmussen, som starter netværket op sammen. De er vidt forskellige kvinder, men har dog et fælles ønske: At netværket Ladies First Kolding skal være motiverende, lærerigt og et sted, hvor kvinder løfter hinanden op.

Men hvem er de og hvad står de for?

Mette er 32 år, og sammen med sin kæreste Søren, bor de i Kolding med deres søn Felix på halvandet. Til dagligt arbejder Mette i kommunikationsafdelingen på UC Syd, hvor hun sidder med sine fingre dybt begravet i sociale medier og koordineringsarbejde.

Men det skal ikke være en hemmelighed, at det er undervisning, som trækker i Mette! Hendes store interesseområde er undervisning i fitness, specielt er det dans, som får Mettes øjne til at lyse.

Det giver den fedeste følelse i maven, når jeg kan se andre hoppe ud af deres komfortzone. At se dem få denne her AHA-oplevelse, hvor de indser, at de kan mere end de selv tror. Det er det, som giver mig værdi.

Ellers er Mette en kvinde med ben i næsen og et kæmpe familiemenneske. Hun ser netværket som hendes tid, hvor hun kan blive motiveret og lufte sine ambitioner og drømme for andre kvinder i lignende situationer.

Jeg savnede et sted, hvor jeg bare kunne få lov til at være karriere-Mette. Et sted hvor jeg møder nogen i øjenhøjde, som også går op i deres karriere.

Mette er klar til, at give den hele armen, så Koldings kvinder kan få et stabilt og motiverende netværk op at stå.

Den anden co-lady er Cecilia på 22, som er mor til Jonas på to et halvt. Hun er studerende på SDU, hvor hun læser Erhvervsøkonomi med fokus på entreprenørskab og innovation. Og så er Cecilia iværksætter! Det er hendes passion, og det kan man mærke. Når snakken falder på iværksætteri kommer smilet frem, fagterne fylder mere og engagementet er smittende.

Jeg elsker at lære og udfordre mig selv. Det fedeste ved iværksætteri er processen fra ide, til man til sidst står med produkt eller ydelse, der er kommet ud af ens passion.

Cecilia startede sin første virksomhed med træningstøj til gravide som 19-årig. Sidenhen er det blevet skiftet ud med livet som selvstændig online markedsføringskonsulent. I dag hjælper hun kunder med den bløde del af online markedsføring og drømmer om, at kunne leve af det på fuldtid. Hun beskriver sig selv som en ung pige med lidt for mange projekter, høje ambitioner og ingen tålmodighed.

Hun glæder sig til at starte netværket i Kolding, så hun kan få lov til at træde ud af morrollen og tale med nogle andre kvinder, som brænder for deres ambitioner.

Bor du i Kolding eller omegn, og vil du være en del af et fantastisk netværk, så meld dig ind i Facebookgruppen Ladies First X KOLDING. Her kan du komme i kontakt med andre nysgerrige og ambitiøse kvinder og være først til at høre om kommende events og andre tiltag. Vi glæder os til at møde dig!

OBS: Mette og Cecilia søger netop nu 1-2 co-ladies. Så hvis du synes, at det kunne være spændende at være med til at drive og udvikle netværket og planlægge og afvikle netværksevents, så send en mail til kolding@ladiesfirst.dk med en præsentation af dig selv og din motivation.

3 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *