Løft dit arbejdsliv med Ladies Firsts kvindenetværk i Aarhus, Horsens, Herning, Odense og Aarbenraa

Når du deltager i vores kvindenetværk i Aarhus og København, Ladies:Work, bliver du ikke kun inspireret af de andres erfaringer. Du møder også en gruppe forskellige kvinder med alsidige talenter, færdigheder og erfaringer, der giver dig nye perspektiver på de beslutninger og udfordringer som ligger foran dig i arbejdslivet.
Og ikke nok med det, så får du god energi af en gruppe kvinder, der både heppe på dig og skabe muligheder for dig gennem deres netværk. Hvis du omgiver dig med mennesker, der har dig med i deres tanker, har du en meget større chance for succes og trivsel i dit arbejdsliv.

Ring og få en snak med Louise Marie på 53761960 eller kontakt os på hello@ladiesfirst.dk

Med Ladies:Work:

  • Får du udviklet din professionelle profil med nødvendige evner for at bidrage til bæredygtige organisationer og virksomheder

  • Du bliver del af et stærkt, professionelt, værdibaseret og forpligtende netværk for kvinder

  • Du får udvidet dit professionelle netværk med kvinder fra alsidige brancher

  • Du arbejder aktivt med FN's Verdensmål

  • Du får handlekraft, viden og virkelyst til dit arbejdsliv

Pris: 4995,- ex. moms/år for syv mødegange inkl. morgenmad og professionel facilitering

Hvorfor er kvindenetværk gode for dit arbejdsliv?

At blive en del af en vores netværksgruppe kan være en effektiv måde at få skabt værdifulde kontakter  og relationer. Samtidig med at du får sparring, nye input og ideer til dit arbejdsliv. I et rum kun med kvinder, skabes der også mulighed for at tale om kønspørgsmål og forhold, der vedrører ligestilling på arbejdspladen uden man oplever at blive dømt
  1. Vores netværk er et fortroligt, trygt og støttende fællesskabm som består af alsidige, men ligesindede kvinder. Vi skaber relationer og deler fælles oplevelser - både udfordringer og muligheder.
  2. Du får de bedste muligheder for at få et forspring til jobs og karriereudvikling i øvrigt.
  3. Det er en fantastisk måde at finde en mentor på. Du kan få  råd fra erfarne kvinder, der kan hjælpe dig med at navigere i karrieren.
  4. Når du tilhører et netværk af kvinder, hvor du accepteres og støttes, så skaber det selvtillid. Og det kan føre til, at du vil gribe udfordringer og muligheder, som du måske ellers ikke ville have taget.
  5. Findes der noget mere motiverende end at høre andres fortællinger og erfaringer fra arbejdslivet, især når det handler om at have overvundet udfordringer? Det vigtigste parameter for forandring er rollemodeller, som ligner os selv.
Læs mere om hvorfor kvindenetværk er gode for dig her.

Galleri