Ladies First anbefaler – Gode podcasts

Podcast er det nye sort – man kan have det i ørene, når man er på farten, på pinden og på den lade side i sofaen. I Ladies First har vi jo vores egen podcast, men det skal bestemt ikke afholde os fra at anbefale andre seje kvinders podcasts, så i dag vil jeg dele 3 podcast med jer, der giver mig inspiration og motivation.

Høje hæle og store beslutninger
Sophie Bech har lavet et af mine yndlingspodcast. Sophie er 32 år, har to børn og er leder i det kreative erhvervsliv, men ligegyldig hvor hun kigger hen, så savner hun kvindelige rollemodeller at spejle sig i. I podcastet er hun på vej ud i et karriereskifte, og i jagten på lederjobbet i toppen af dansk erhvervsliv får hun både kortlagt sine egne lederkompetencer (og mangel på samme) samtidig med, at hun snakker med de sejeste kvinder indenfor dansk erhvervsliv om, hvordan man får job og karriere til at gå op en højere enhed.

Martiny-podcast
Emma Martiny har faktisk allerede været på besøg hos Ladies First, hvor hun snakkede om personlig branding, men hun er også kvinden bag intet mindre end tre kogebøger og ikke mindst Martiny-podcast. I hver anden episode inviterer Emma spændende personligheder indenfor, hvor hun interviewer dem om karriere, motivation og inspiration, og i de øvrige afsnit giver hun sit eget besyv med. Hun har blandt andet haft besøg af Johanne Stenstrup (der også er en stor fan af Ladies First – og vice versa), der står bag Sustain Daily, hvor de snakker om business og bæredygtighed.

After the jump
Hvis vi kigger til udlandet, kan jeg anbefale at lytte til ’After the Jump’, som er et af de mest velproducerede podcast, jeg har hørt. Podcastet er lavet Grace Bonney, der er kvinden bag Design*Sponge, og udover at hun har en misundelsesværdig karriere, er hun enormt behagelig at høre på. I podcastet har hun besøg af forskellige designere, butiksejere og up-coming personligheder indenfor den kreative verden og diskuterer alt fra personlig branding til, hvordan man booster sin kreativitet. Det er virkelig et lyt værd, og hver eneste gang jeg har lagt øre til Graces seje gæster, er jeg fyldt med nyvundet energi og motivation. Især kan jeg anbefale afsnit #20 ”Becoming your brand” og #81 ”Turning jealousy into motivation”.

Hvilke podcast lytter i til?

2 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *