Ladies First interviewer StartupZoo

Den 3. januar får Aarhus et nyt kontorfællesskab for iværksættere. Det hedder StartupZoo og ligger i baggårdshuset i Ryesgade 7b. Det nye ved kontorfællesskabet, sammenlignet med byens andre kontortilbud, er lejerprisen, der ligger fra 750 kr/måned (flexlejer) og ikke mindst deres store fokus på netværk – deraf deres tagline ‘connecting startups’. StartupZoo inviterer nemlig også andre iværksættere, der ikke er lejere i bygningen til at være medlem netværket og dermed også til at deltage i netværksarrangementer.
Bag StartupZoo står iværksætterne Steen Olsen og Thomas Hansen, der startede det første StartupZoo-kontorfællesskab i Silkeborg i starten af 2013. Målet er at starte kontorfællesskaber i flere danske byer og første skridt efter Silkeborg er hermed Aarhus. I skrivende stund er de to stiftere i fuld færd med at sætte bygningen i stand, så den kan stå flot og klar d. 3. januar.

I nedenstående interview fortæller Steen Olsen mere om StartupZoos koncept og hvad lejere kan forvente sig af det nye kontorfællesskab.

 

 

Hvis du er interesseret i at blive lejer eller medlem af StartupZoo-netværket, så kan du gøre det via deres hjemmeside her.

 

 

3 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *