Ladies first lagde one.com ned

… Næsten i hvert fald.

I mandags holdt vi “Ladies:Create – Lav din egen hjemmeside”, i Lynfabrikkens fine mødelokale. Det gik ikke helt som planlagt.

Klokken blev 17, pigerne væltede ind og stemningen var god. Lasse Chor (dagens WordPress-underviser) gik i gang med at fortælle om dagens program og de to programmørhjælpere Tom og Nils stod klar til at komme med teknisk undsætning. Det hele gik så godt, så godt, men så skete der noget…

One.com, hvor pigerne havde købt hosting på forhånd, gik ned. Helt ned. Der var intet at gøre. Vi ventede og håbede på det bedste, men intet hjalp det. Så efter vi havde spist sandwich fra Anettes, måtte vi desværre erkende, at vi ikke ville få lavet hjemmesiderne færdig den aften. Derfor sluttede vi af, to timer før tid, med en lille networkingleg, hvor de fremmødte fik sludret lidt med hinanden.

Men pigerne skal jo have deres hjemmesider, og derfor har vi lavet to ekstra events i næste uge, hvor vi kan komme videre med projekterne. Inden da, er Lasse så flink at tilbyde pigerne one-on-one sessions over Skype, så vi sikrer os, at alle er klar til at gå videre til næste skridt i hjemmesideprocessen.

Selvom vi synes, at det var super ærgerligt, at vi blev nødt til at stoppe midt i det hele i mandags, så glæder vi os til at se de 20 piger igen i næste uge. Vi hyggede os nu meget godt, hvis vi selv skal sige det!

Tak til de fremmødte for søde, overbærende smil 🙂

 

1 Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *