Ladies First X JUNE by Danske Bank

Ladies First og JUNE by Danske bank sætter resten af 2017 fokus på investeringer. Både her på bloggen, i vores podcast og ved udvalgte events rundt omkring i landet, vil vi sætte fokus på investeringer og præsentere kvindelige rollemodeller – både ægte investerings-heltinder og helt almindelige kvinder, der selv investerer i større eller mindre omfang. Vores formål er (som altid) at inspirere og motivere til større foretagsomhed – men også til læring, nysgerrighed, debat og overvejelser, og vi håber I vil tage godt imod temaet!

Sikke en fest vi har haft…
Sikke vi fik fejret med vores fejringstema i juli til september. Vi fik fejret Ladies First 5 års fødselsdag, vores nye PREMIUM medlemskab, Goodiepack, og her på bloggen har du bl.a. kunnet læse en række spændende blogindlæg, bl.a. med nogle personlige bud på temaet “FEJRING” fra vores frivillige co-ladies. Samtidig har podcasten Ladies:Talk talt med spændende kvinder om at definere sin egen succes, og at fejre alt det som allerede er godt nok!

Bag kulissen i Ladies First, har vi også fejret, at vi har indgået et samarbejde med JUNE by Danske Bank omkring vores næste tema i netværket; nemlig INVESTERING som vil køre resten af 2017.

Hvorfor er det vigtigt at sætte investeringer på dagsordenen for danske kvinder?
Tilbage i april fortalte Helen Sørensen fra Kvindeøkonomien i vores podcast Ladies:Talk om, hvordan en styrkelse af kvinders økonomiske kompetencer ikke kun er godt for den individuelle kvinde, men også er godt for Danmarks velstand. Og vi kunne tydeligt se en stor interesse for emnet, og episoden er fortsat en af de mest hørte på podcasten. Det er to grunde.

Men vi er faktisk også lidt trætte af at se flere banker forsøge at tiltrække kvinder til ‘investerings-aften’ ved at lokke med rabat på smykker og tasker og præsentation af den nye sko-kollektion.

Flere af os internt i Ladies First er nysgerrige på området, men savner kompetent rådgivning og inspiration i øjenhøjde til kvinder, der er nysgerrige på investeringer – og den vil vi så forsøge at præsentere for jer de kommende måneder. I maj hoppede vores partner Maria Leerbeck med på investeringsvognen (og mange andre vogne, det kan du læse om her), men har også måttet sande, at der skal mere end én barsel til at blive ekspert i aktiemarkedet.

Kvinder er statistisk set dygtigere til at investere end mænd, og man behøver hverken være rig eller ekspert for at investere sine første penge. Man skal jo starte et sted.

Om JUNE by Danske Bank
JUNE by Danske Bank er en ny platform der vil gøre det lettere og mere tilgængeligt at investere for personer der ikke ved alt om aktier og obligationer. Læs mere om JUNE her.

Følg med
Følg med når vi i samarbejde med JUNE by Danske Bank de kommende måneder sætter fokus på at inspirere flere kvinder til at begynde at investere, og giver gode råd til, hvordan du kommer i gang, og hvorfor det er vigtigt at du ikke bare syr din opsparing ind i sofapuderne!

1 Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *