Ladies:Meet #7 – Aarhus went networking!

Onsdag d. 28. august 2013 løb Ladies Firsts 7. netværksmøde af stablen i Aarhus. Temaet var ‘networking’ og Studentervæksthus Aarhus lagde lokaler til.

12 minutter inden programstart stod to netværksmedlemmer, to oplægsholdere og tre halv-bekymrede netværksstiftere af Ladies First i Studentervæksthus Aarhus. Med 62 tilmeldte på facebook var det svært at forstå, hvis vi kun skulle blive 7 til aftenens spændende program. Wtf!?

…Meeeen heldigvis strømmede det ind med glade damer to minutter efter. Pyha! Vi blev 50, og stemningen var helt i top!

Efter en kort intro til emnet af emnet, faciliterede Marie en anderledes netværksøvelse, hvor deltagerne skulle præsentere sig selv ud fra punkterne “brain”, “heart”, “guts” og “grounding”.

Herefter gik aftenens første taler, Susanne Hoeck, på scenen og guidede tilhørende igennem disciplinen ‘networking’. Susanne er bl.a. forfatter til bogen “Netværk – Vejen til magten er feminin”, og krydrede sit oplæg med betragtninger om hhv. den feminine og maskuline tilgang til networking. Desuden mindede hun tilhørende om, at de skal huske at få børn selvom karriereræset trækker. Gg så hun roste Ladies First for netværkets kreativitet, struktur og energi! Det lunede virkelig!

Efter et par spørgsmål og en kort pause stod Theresa Blegvad på programmet. Hendes oplæg blev indledt med en kort gimmick, hvor en mystisk (men sjov!) herrer lod tilhørende tro, at han var suppleant for Theresa og på den måde fik introduceret hende med manér. Efter forvirrede smil og en stor klapsalve fik aftens anden hovedtaler, Theresa Blegvad, ordet. Hun fortalte indlevende om hendes liv som iværksætter, networker og om personlighedstestværktøjet Insights Discovery.

Aftenen blev traditionen tro rundet af med 3 x 3 minutes of fame, hvor tre medlemmer fik tre-minutters taletid til at fortælle om noget de brænder for. Tak fordi I delte og tak for en rigtig god aften!

Ladies First Alexandra Balshøj

 

Ladies First Susanne Hoeck

 

Ladies First

 

Ladies First Theresa Blegvad

 

Ladies First Ane Skjødt Koch

 

Ladies First Fia

 

Ladies First Sussi Bianco

 

Ladies First netværksmøde

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *