Ladies:Talk #SMALLTALK
Sommerpodcast: inspiration til selvudvikling

Dette er den tredje og sidste episode i rækken af tre sommerepisoder som handler om udvikling. Gennem inspiration, optimering og selvudvikling giver Anja, June og Nanna deres bud på hvad du kan læse, høre og gøre i sommerferien.

I denne episode fokuserer vi på selvudvikling. Med udgangspunkt i personlige erfaringer taler Anja og June bl.a. om, hvordan man kan skabe et visionboard for at konkretisere sine drømme og forfølge dem.

Jeg var i en transition period, hvor jeg skulle finde ud af hvad der skulle ske med mit liv. Det var her jeg fandt ud af at jeg ville være selvstændig, hvordan det skulle være og hvad mine drømme var for det.

Anja Matulewska

I en tid med uendelige muligheder, høje ambitioner og et ønske om at være i kontakt med sig selv, kan det nogle gange være svært at have sig selv med. Vi taler om små tiltag, der kan gøre en stor forskel. Med fokus på emner som: fritidsinteresser, JOMO (joy of missing out), alene-tid og at sætte elektronik på flytilstand.

Mine interesser er med til at definere hvem jeg er. Det er også det, der gør dig særlig.

June Kleis Rasmussen

Vi håber, at du har lyst til at lytte med og at I bliver inspireret til at udvikle jer selv hen over sommeren.

God sommer fra Ladies:Talk

Links til omtalte emner:

Svend Brinkmann – Gå glip. 

Har du kommentarer eller spørgsmål til podcasten eller måske egne erfaringer, som du ønsker at dele, så brug meget gerne kommentar-feltet herunder.

2 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *