Ladies:Talk #SMALLTALK
Sommerpodcast: Inspiration til din sommer

I denne episode af Ladies:Talk prøver vi noget nyt, eller det vil sige, at de næste tre episoder bliver anderledes. Vi tager nemlig udgangspunkt i os selv (værterne) vores erfaringer, anbefalinger og inspirationstips.

I de næste tre podcast vil det komme til at handle om, hvordan du kan udvikle dig selv henover sommeren. Gennem inspiration, optimering og selvudvikling giver Anja, June og Nanna deres bud på hvad du kan læse, høre og gøre i sommerferien.

Man behøver ikke nødvendigvis være super kreativ for at læse bogen, men for mig var den (red. Big Magic) et wake-up call, der gav mig blod på tanden. 

Anja Matulewska

Denne episode handler om inspiration. Vi kommer til at snakke om, hvilke bøger du skal læse under solens stråler eller have med dig på bilturen. Vi kommer til at gennemgå podcasts, som vi selv har fundet inspirerende og så kommer vi til at snakke om, hvilke events du kan gå til i løbet af sommeren. Alt sammen med det samme formål om at inspirere dig til at bruge sommeren på at udvikle dig selv.                                                                                            

For mig handler podcast om, at man rent faktisk kan bruge det til sin egen udvikling. Man kan dykke ned i et område og blive klogere.                                  

Nanna Kvist

God sommer – og vi håber, at du har lyst til at lytte med.

Her kan du finde links til bøger, podcasts og events:

Bøger

Podcasts

Events

 

Har du kommentarer eller spørgsmål til podcasten eller måske egne erfaringer, som du ønsker at dele, så brug meget gerne kommentar-feltet herunder.

2 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *