Kurser og workshops

Med Ladies Firsts onlinekurser og workshops skaber du udvikling af og forandring i dit arbejdsliv. Kom i gang allerede i dag.

 

Klik for mere information

Klik for mere information

Skab et arbejdsliv med mening og arbejdsglæde

Kurserne er til dig, der savner afklaring, motivation, inspiration eller retning for dit arbejdsliv, og som har lyst til at udvikle dig i dit arbejdsliv alene eller sammen med et netværk af andre kvinder. Vores kurser og workshops er udviklet i et samarbejde mellem Ladies First og businessmentor og mindset-coach Anne Pernille Fischer.

  • Ønsker du at opnå et arbejdsliv, der motiverer dig og passer til dig som person?
  • Ville du ønske, at du arbejdede med noget, der gav dig glæde, og hvor du kunne have hele dig med.
  • Er du træt af at finde jobs, hvor du prøver at tvinge dig selv til at passe ind.
  • Vil du gerne et sted hen, hvor du kan mærke, du bliver brugt, udfordret og udviklet på den rigtige måde, så du kommer i flow og får energi af dit arbejde?
  • Har du brug for at skabe et overblik over, hvordan du vil udvikle dig i dit nuværende job eller virksomhed, så du forbliver motiveret for at arbejde der?
  • Savner du afklaring i forhold til, hvad du er god til, hvor du vil hen i dit arbejdsliv, og hvordan du kommer i mål med det?

Alt sammen og meget mere kan du arbejde med i forløbet 'Skab et arbejdsliv du vil elske at stå op til'. Vil du have en lille smagprøve på os og vores tilgang, så start med mini-workshoppen 'Skab arbejdsglæde og meningsfuldhed'.

Deltagere siger

Lene Østergaard

Jeg har fundet ud af, at jeg ikke skal finde mig i hvad som helst – og at jeg ikke er alene med mangel på glæde ved jobbet. Derudover har jeg fået lidt dybere indsigt i, hvad jeg gerne vil og hvad jeg fortjener – at jeg ikke skal nøjes. Jeg føler mig også stærkere i at turde give slip, hvis jeg mistrives. jeg ved der er et netværk, jeg kan bruge. Jeg kom ikke til vejs ende med kurset, men i stedet har jeg fået nyt job – og her er jeg spændt på at se om mere tydelige rammer og mere fokus på mit fagområde kan skabe fornyet arbejdsglæde.

Ida Bollerupholm

Jeg er blevet klogere på mig selv fagligt og virkelig fundet ud af, hvad jeg synes er spændende at arbejde med, og hvad der motiverer mig

Galleri