Kurser og workshops

Med Ladies Firsts online kurser og workshops skaber du udvikling af og forandring i dit arbejdsliv. Kom i gang allerede i dag.

NB! Du kan altid deltage i og købe begge forløb, men ønsker du at følges med en lukket netværksgruppe af kvinder gennem kurset "Skab et arbejdsliv, du vil elske at stå op til", sker dette kun TO GANGE OM ÅRET i september og februar.

Klik for mere information

Klik for mere information

Skab et arbejdsliv med mening og arbejdsglæde

Kurserne er til dig, der savner afklaring, motivation, inspiration eller retning for dit arbejdsliv, og som har lyst til at udvikle dig i dit arbejdsliv alene eller sammen med et netværk af andre kvinder. Vores kurser og workshops er udviklet i et samarbejde mellem Ladies First og business-mentor og mindset-coach Anne Pernille Fischer.

  • Ønsker du at opnå et arbejdsliv, der motiverer dig og passer til dig som person?
  • Ville du ønske, at du arbejdede med noget, der gav dig glæde, og hvor du kunne have hele dig med.
  • Er du træt af at finde jobs, hvor du prøver at tvinge dig selv til at passe ind.
  • Vil du gerne et sted hen, hvor du kan mærke, du bliver brugt, udfordret og udviklet på den rigtige måde, så du kommer i flow og får energi af dit arbejde?
  • Har du brug for at skabe et overblik over, hvordan du vil udvikle dig i dit nuværende job eller virksomhed, så du forbliver motiveret for at arbejde der?
  • Savner du afklaring i forhold til, hvad du er god til, hvor du vil hen i dit arbejdsliv, og hvordan du kommer i mål med det?

Alt sammen og meget mere kan du arbejde med i forløbet "Skab et arbejdsliv du vil elske at stå op til". Vil du have en lille smagprøve på os og vores tilgang, så start med mini-workshoppen "Skab arbejdsglæde og meningsfuldhed"

Deltagere siger

Nadia Norup

Jeg har fået sat ord på, hvad der er vigtigt for mig i mit arbejdsliv – det gør det nemmere at handle på og sige det højt til andre. Og så er jeg blevet klogere på mig selv, og hvad der er vigtigt for mig, og hvilke kvaliteter jeg har.

Anne Kathrine Vindvad Kristensen

Kurset har favnet os hver især i vores proces, og gjort opmærksom på, at der ikke er et facit. Synes generelt at kursusmateriale har været super godt sammensat og formuleret. Q&A-delen var involverende og en god drivkraft.

Galleri