• Puk Qvortrup er 34 år og arbejder som forfatter og journalist. Hun har blandt andet skrevet romanen “Ind i en stjerne,” været redaktør på kunstantologien” Det hul af lys” og er vært på podcasten “Læsefeber”.

  • Puk Qvortrup er 34 år og arbejder som forfatter og journalist. Hun har blandt andet skrevet romanen “Ind i en stjerne,” været redaktør på kunstantologien” Det hul af lys” og er vært på podcasten “Læsefeber”.

  • Bahare Haghshenas er 40 år og partner i Deloitte og executive director i Acacia – the Sustainable Innovation Hub. Bahare er specialist i strategi og bæredygtig innovation. Hun er gift og mor til to dejlige børn på fem og ni år. Lige nu øver Bahare sig på at dyrke blomster og spiselige planter i sin lille have. Hun siger selv: “Det går langsomt fremad…”

  • Ane Høgsberg er 32 år og arbejder som standup-komiker, podcaster, tv-vært. Du kender hende måske fra DR2+ serien “Alle hader feminister”, der (gen)startede den vigtige debat om ligestilling i samfundet, på arbejdsmarkedet og i hjemmene.

  • Natalia Eugenia Araya er 48 år og bestyrelsesmedlem af Dansk Kvindesamfund, har sin egen Podcast Nat Pod´en som beskæftiger sig med bla. ligheder mellem feminisme og hip-hop. Hun har 3 børn på 24, 18 og 8 år og en kæreste.

  • Sandra Yi Sencindiver er 40 år. Hun arbejder som instruktør, skuespiller og manuskriptforfatter. Hun beskriver sig selv som intersektionel feminist, der abonnerer på søstersolidaritet og alliancer.

  • Anne Katrine Heje Larsen er 44 år, stifter og direktør af DISIE – Danish Institute for Sustainable Innovation & Entrepreneurship, her arbejder hun med at samle økosystemer omkring impact startups og bæredygtige iværksættere i hele landet, blandt andet med eventet Days of Impact som flytter rundt i regionerne og med udgangspunkt i DISIE SPACE som er 1600 m2 arbejdsfællesskab for iværksættere og mikro-virksomheder der til dagligt arbejder med at skabe en bedre verden.

  • Christiane Nico Jensen-Haarup er 58 år, diplomingeniør fra fra Københavns Teknikum og har arbejdet som udviklingsingeniør, som salgsingeniør og blev efterfølgende selvstænding i egen virksomhed, Key7, der sidenhen er blevet til Trusted A/S, som hun i dag er medejer af.