• Anne-Sofie Nielsen er 40 år og er oprindeligt uddannet civilingeniør i informatik og har arbejdet som softwareudvikler inden hun gik ind i ledelse, hvor hun bl.a. har været CTO hos nemlig.com. I dag er hun Chief Technological Officer hos Peakon, der udvikler digitale HR-løsninger, og bestyrelsesmedlem hos Alexandra Instituttet. Anne-Sofie er også mor til 3 døtre i alderen 11-16 år.

 • Med baggrund som både sygeplejerske og jordemoder har Malene Hegenberger mere end 15 års erfaring som kliniker på fødeafdelinger i både ind- og udland. Hun har egen virksomhed, HegenbergerSpeculum, og udviklet et 3D-printet instrument, der hjælper jordmødre med at sy kvinder efter fødslen på en let og smertefri vis. 

 • Signe Fejerskov er 23 år. Hun har tidligere læst matematik-økonomi, men har skiftet retning til fordel for Erhvervsøkonomi – digitalisering og forretningsudvikling. Herudover er Signe investeringsformidler og oplægsholder ved Fejerskov Invest.

 • Olivia Nanny Khayinza Sørensen er 25 år og studerer Folkesundhedsvidenskab på Københavns Universitet. Theresa Ekua Dickson er 28 år og sanger og sangskriver. Sammen har de stiftet podcasten “Ingen Kvaler Vi Taler” i 2018, hvor de taler om ting, som optager dem med et humoristisk twist.

  Det er bl.a. emner som dating, venskab og relationer, de svære følelser og skam. Da de begge har rødder fra henholdsvis Uganda og Ghana, har de deres egen vinkel på emnerne i kraft af vores kulturelle baggrund. 

 • Andrea Bak er 46 år og journalist og forfatter. Hun har været ansat på kvindemagasinerne Woman og Bazar, skrevet for de fleste andre danske kvindemagasiner, været redaktør for magasinerne Lederne, Hospitalsklovn, WHERE2GO og udgivet adskillige bøger, senest Poul Thomsens selvbiografi “Dus med livet”. 

 • Julie Rokkjær Birch er 36 år. Hun er museumsdirektør på Kvindemuseet, et museum, der vil være førende dialogskaber om kønnets betydning og skabe indsigt og styrke viljen til et ligestillet samfund. Julie er cand.mag. i Nordisk Sprog og Litteratur og Kunsthistorie.
  Julie Rokkjær Birch er 36 år. Hun er museumsdirektør på Kvindemuseet, et museum, der vil være førende dialogskaber om kønnets betydning og skabe indsigt og styrke viljen til et ligestillet samfund. Julie er cand.mag. i Nordisk Sprog og Litteratur og Kunsthistorie.

 • Rikke Collin Kristensen er 28 år og har baggrund i Cand.mag i Film- og medievidenskab med speciale i journalistik, kultur og samfund. Hun arbejder som uafhængig podcastvært- og producent og står bl.a. bag Tårekanalen, Klovn Podcast, Fredagsslik og Pippi for voksne (sammen med Signe Amtoft for P1), samt vikarierende radiovært på ‘Kræs’ på RADIO4 (starter 6. juli).

 • Ida Rud er 38 år og uddannet journalist. Hun arbejder på Troldspejlet med alt fra tv-indslag til podcast og er medvært og klipper på P2-programmet Stegelmanns Score.
  Ida er engageret i det, man kan kalde krops- og tykaktivisme, så også aktiv som foredragsholder og debattør ifm. den stigmatisering, tykke mennesker oplever. Det har blandt andet udløst dokumentar-serierne Tykke Ida og Idas Fede Fatcamp.