• Gry Nielsen-Jexen er 30 år  og cand. mag. i Historie og Pædagogik & Uddannelsesstudier. Og så er hun stifter af kvindekanonen ’Kvinde Kend Din Historie’  , hvor hun fremhæver historiske kvindelige forbilleder, der ikke nødvendigvis er blevet hyldet i vores historiebøger.  

  • Camilla Kloss Fenneberg er 41 år, og stifter af virksomheden Go2Green Energy, hvis primære formål er at få flere danske virksomheder til at støtte den grønne omstilling. Camilla understreger, at du skal huske at følge dine drømme, lovprise dit netværk og så vil hun gerne give hendes egen arbejdsglæde videre til andre.

  • Ulla Essendrop er journalist, nyhedsvært og international moderator. Derudover er hun helt igennem ildsjæl, står ved sine kvalifikationer og undskylder ikke for sig selv.

  • Maria-Louise Lund Nielsen er 30 år og arbejder som Souschef hos Det Danske Madhus i Trige. Hun er uddannet i ernæring og sundhed og er såkaldt ”fritids iværksætter” med sin mentorvirksomhed “Mindledelse” og fødevare instagram profilen, NordliAroma.

  • Karin Rosenberg Engelbrecht er 38 år og er selvstændig serieiværksætter. Karin er derudover hesteadfærdsspecialist og -underviser og driver en hestepension og rideskole. Hun er frivillig ledertræner og tidl. næstformand for De grønne pigespejdere.

  • Marie My Warborg Larsen er 29 år og er projektleder og international konsulent i Sammenslutningen af Unge med handicap, hvor hun arbejder med seksualitet og internationale partnerskaber. Marie er derudover bestyrelsesmedlem i Sex & Samfund og så er hun født aktivist og feminist helt ind i hjertet. Hun tror på at en mere retfærdig og ligestillet verden er mulig.

  • Helle Bro er 50 år og er administerende direktør af bro, et førende konsulenthus inden for kommunikation, organisationsudvikling og adfærdsdesign. Helle har dedikeret sin tid til strategi-, team- og lederudvikling og så er hun desuden rådgiver for en række topledere i danske og internationale virksomheder.

  • Anne-Louise Sommer er 59 år og er Museumsdirektør ved Designmuseum Danmark. Derudover er hun adjungeret professor fra Syddansk universitet. Anne-Louise har igennem sin karriere lært, hvor vigtigt det er at tro på sig selv og egne kompetencer