Ladies:Collective Medlemskab

Løft og bliv løftet af et netværk af kvinder i arbejdsliv

I Collective bliver du del af et fællesskab, der løfter hinanden for at sikre udvikling i arbejdslivet. Vi mødes primært online med mulighed for fysiske møder og skaber sammen handlekraft, får rum til refleksion og værktøjer, der kan fremme kvinders muligheder på arbejdsmarkedet. 

Her får du rum til at dele ud af din faglighed, tale om dine oplevelser som kvinde i erhvervslivet og løfte andre kvinder i deres arbejdsliv.

Ladies:Collective er vores medlemskab i Ladies First Network, hvor du selv bestemmer dit engagement, men altid har et netværk i ryggen til at støtte dig i arbejdslivet. 

Det koster blot 69 kr./mdr.

Psst.. Vi åbner for tilmelding igen d. 17. august 2023.

Jeg vil støtte op om fællesskabet og udvikle mit og andre kvinders arbejdsliv
  • Vær medskaber af Danmarks største netværk for kvinder i arbejdsliv

  • Få et netværk af kvinder fra alsidige brancher i ryggen

  • Få et sted du kan gå hen med dine udfordringer og modtag sparring, hep og gode råd

  • Indgå i et lukket, aktivt og faciliteret online community på Facebook med seriøst fokus på arbejdsliv, faglighed og hjælpsomhed

  • Få udvidet dit netværk til seks årlige online netværksmøder (kun for medlemmer)

  • Deltag i to årlige fysiske arrangementer (gratis for medlemmer)

  • Få mulighed for faciliterede kaffedates med andre seje medlemmer

  • Få eksklusiv viden om kvinder i arbejdsliv gennem Lives og medlemsnyhedsbrev

Galleri

Hvem vil jeg møde i netværket?

Collective er for alle kvinder, der er interesseret i arbejdslivsudvikling og ønsker et rum for sparring og erfaringsdeling.

Her vil du møde kvinder fra alsidige brancher, niveauer og karriereveje. Vi er selvstændige, ledere, ansatte, jobsøgende, nysgerrige og alt i mellem. Vi kommer fra alle tænkelige brancher - og venter bare på at heppe på dig i arbejdslivet.

Vi (Louise Marie og Nikoline) holder rammerne for Collective - og vi glæder os til at møde netop dig i Ladies:Collective!

Vi ved, at arbejdslivet kan være udfordrende at navigere i - specielt alene. Vi ved, at der er mange forventninger både interne og eksterne, som vi konstant skal forholde os til.

Vi tror på, at alle har brug for stærke fællesskaber, der kan løfte os i livet, tilbyde sparring og vise os forskellige stier, der er mulige for os at udforske.

Vi er vilde med rum for refleksion og arbejdslivsudvikling - og har gennem de seneste 9 år skabt og faciliteret givende rum og netværk for kvinder i arbejdsliv. Der er nemlig plads til både-og, når vi samles og du er velkommen med dine drømme, ambitioner, udfordringer og refleksioner om arbejdslivet.

Vi tror på, at kvinder skal løfte hinanden og støtter arbejdet med FN's Verdensmål 5 - Ligestilling mellem kønnene.

Hvem er du, Nikoline?

"Jeg er ekstremt nysgerrig af sind og stiller spørgsmålstegn ved alt omkring mig. Jeg elsker at vende ting på hovedet, være konstruktiv kritisk og se nye muligheder. Jeg er feminist - og arbejder både professionelt og privat med at nedbryde barrierer for ligeværd og ligestilling. Derfor synes jeg, at tiden lige nu er så spændende og fuld af potentialer for, at vi sammen kan skabe en bedre verden med plads til mangfoldighed.

Jeg tror på meningsfulde fællesskaber, hvor vi kan spejle os i, udfordre og støtte hinanden. Fællesskaber har altid skabt og krævet forandring - og det gør vi også i dag! Jeg øver mig hver eneste dag i at skabe stærke relationer og rum, hvor vi kan have samtaler om det der betyder noget for os - og hvor forskellighed er en styrke. 

Jeg er uddannet antropolog, med speciale i kønsstudier, og Kaospilot, hvilket gør mig til ekspert i forandringsledelse, projektdesign og organisationsudvikling. Jeg holder meget af Harry Potter-universitet, samtaler, der af ren passion giver blussende kinder og at skabe små ritualer for mine venner."  

Hvem er du, Louise Marie?

"Jeg er passioneret omkring kvinders karriereudvikling, og så er jeg virkelig stædig. Jeg har tre døtre og vil derfor gerne både være en god mor og sej-business-woman. Og at jeg tænker, at disse to ting ikke naturligt hænger sammen understøtter, hvorfor der er brug for et fællesskab for kvinder i arbejdslivet. Vi har nemlig stadig mange uhensigtsmæssige forventninger til kvinders karriereambitioner - og dem vil jeg gerne være med til at nedbryde. 

Jeg er uddannet cand. mag. i kommunikation & marketing med en MA i ledelse og har mange års erfaring som leder indenfor erhvervssektoren. Men jeg nåede til et punkt, hvor jeg sad i min bil efter endt arbejdsdag, tog et godt kig på mig selv i bakspejlet og spurgte mig selv: "Er det egentlig dét her du gerne vil?". Svaret kom ret prompte og kort tid efter sagde jeg mit job op for at blive partner i Ladies First Network, hvor jeg kunne skabe et bæredygtigt arbejdsliv for mig selv og min familie, og hver dag kan bidrage til kvinders karriereudvikling. 

Jeg ved en hel masse om talentudvikling, ledelse i alle mulige former, fordelene ved diversitet på arbejdspladsen, Iyengar yoga-praksis, forhandlingsmetoder og holder af raske gåture i det fri med en god lydbog."  

Hvornår kan jeg blive medlem?

Du kan blive medlem af Collective næste gang i perioden 17.-30. august 2023.

Vil du være med?

Kommende events

Collective events
Netværksevents