Mine 3 anbefalinger til Internet Week Denmark

Internet Week Denmark er lige om hjørnet, og med +100 events omkring Aarhus under den 5 dage lange festival, kan man blive helt forpustet over al den inspiration der er at hente.
Jeg har kigget programmet igennem, og kommer her med mine bud på hvilket events du skal løbe til i næste uge. Følgende er min helt egen, personlige liste af ting som jeg skal, gerne vil og bare synes er fede og fortjener shout outs. Der er helt sikkert mange jeg har misset, så fortæl mig endeligt hvad der er on fire ? under næste uges IWDK.

Mine 3 anbefalinger til Internet Week Denmark
Hvis du ligesom mig ikke kan stå for nutidens version af spåkoner – events der starter med ’The Future of…” så er der to stærke bud under årets IWDK – The Future of Meetings og The Future of Mobile.

The Future of Meetings
Gaest.com, Torsdag 3/5, 9.00-10.00
Gaest.com sponsorerede lækre lokaler til vores sidst Ladies:Eat event, og tirsdag d. 3.5 kl. 9.00-10.00 inviterer de indenfor til et spændende event, med et stærkt lineup af foundere indenfor nogen af de førende MeetTech virksomheder – Gaest, FirstAgenda og AskCody.

The Future of Mobile
Nodes, Fredag 4/5, 8.30-10.00
Dagen efter inviterer app-udvikler bureauet Nodes til The Future of Mobile på DOKK1 og jeg glæder mig til at høre forskellige vinkler på, hvor den der mobile oplevelse egentligt er på vej hen.

Code & Cocktails
Co-coders, Fredag d. 4.5 kl. 18.00-20.00
Slut arbejdsdsugen af med to inspirerende kvinder i tech, Aino Vonge Corry, PhD i computer science og Ida Christine Andersen, moderator i Co-coders og en god ven og samarbejdspartner i netværket Ladies First. Der er lagt op til lækre drinks og underholdende talks i den flotte Dome of Visions.

… og 1 jeg er træt af at jeg ikke kan komme til
#Makewhatsnext – Girlz In Tech
Coding Pirates, Torsdag 3/5 17.00-20.00
Med missionen at vise, at IT-branchen er for alle, er der lagt an til et super spændende event torsdag d. 3. maj med coding pirates omkring kvinder der arbejder med teknologi og programmering. Det ligger dog samtidigt med Growing Investors Summit, og selvom begge dele er på DOKK1, kan jeg kun være i et rum ad gangen.

… og 3 som jeg bare er træt af nåede at blive fuldt bookede.
Stort high five til alle aktørerne for et stærkt program. Selvom arrangementerne er fuldt bookede, synes jeg alligevel at der er tre der skal have et shout out (og en bøn om snarlig gentagelse til os der er for langsomme til at fange en plads):

Strategi, Indsigt og måske lidt flipper flapper
De altid oplagte ordsmede hos Campfire og co. skruer op for humoren, og øv hvor ville jeg bare gerne med. Heldigvis kan jeg glæder mig til at høre Johanne La Cour fra Campfire og co. fortælle om communities til Ladies:Meet – Fra Kunder til Community d. 30.5 på VIA University College.

Lakserytteren – hvordan skaber man samfundsengagement gennem nye platforme?
Nu vi snakker om VIA – øv, jeg fik heller ikke plads til dette spændende arrangement, men må indrømme at jeg ser mere af Lakserytteren aka. Rasmus Kolbe på Artboost.com end Instagram.

People First. Digital Second.
Envision har lavet et skarpt events for CMO’s og marketingsfolk og selvfølgeligt er alle pladserne revet væk. Heldigvis leger vi med Envision aftenen før til det udsolgte Ladies:Meet- Kvinder i Direktørstolen. Der er stadig pladser når vi sætter fokus på kvindelige direktører sammen med Fængslet i Horsens d. 23.5.

Se alle de spændende events på www.internetweekdenmark.com

Vi ses derude ✌️

2 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *