Mød Tine Kotzé – ny partner i Ladies First

Tine Kotzé
I starten af 2017 bliver Ladies First tre nye partnere rigere. De nye partnere skal være med til at styrke og udvikle netværket. Det har været et stort ønske at kunne give de frivillige co-ladies mere støtte og skabe sammenhæng i den voksende gruppe af frivillige i hele Danmark. Derfor er valget faldet på Tine Kotzé som den ene nye partner. Tine har tidligere erfaring som selvstændig konsulent indenfor bæredygtig frivillighed og frivillighedskultur, og en solid baggrund som selvstændig med sin egen virksomhed From Yoga With Love. Tine kommer desuden til at stå for udvikling af nye projekter i Ladies First, og i foråret vil hun facilitere netværksforløbet for selvstændige og det helt nye internationale netværksforløb.

Hvad fylder mest i dit liv lige nu?
Efter at jeg har sagt ja til at blive partner i Ladies First, så arbejder jeg på at finde en god balance mellem Ladies First og min virksomhed From Yoga With Love, hvor jeg tilbyder yogaklasser, workshops og retreats, så begge dele bliver tilgodeset. En af grundene til, at jeg elsker at være selvstændig, er fleksibiliteten i mit arbejdsliv, og den vil jeg gerne beholde.

Hvad er du i gang med at blive bedre til?
Jeg er ved at lære mere om og blive bedre til strukturere og planlægge mine virksomhedsaktiviteter. En del af den strukturering er også at blive bedre til at prioritere mig selv først. Så når jeg planlægger aktiviteterne i min virksomhed, så ligger jeg f.eks. først massager ind til mig selv.

Jeg tror på, at hvis man prioriterer sig selv først, så smitter det af på resten af ens liv, inklusiv ens virksomhed eller karriere.

Hvornår har du sidst gjort noget for første gang?
Jeg udfordrer mig selv og prøver nye ting af hele tiden. Jeg tror, at det er en del af det at være iværksætter og virksomhedsejer. Du skal hele tiden bevæge dig ud af din comfort zone for at udvikle både dig selv og din virksomhed.

Hvilken beskrivelse af dig selv er du glad for at have hørt fra andre?
At jeg er autentisk i alle dele af mit liv. Det betyder meget for mig at vide, at den jeg selv føler mig som, og de ting jeg står for, smitter af på alle aspekter af mit liv og min karriere.

Hvad er du glad for at have oplevet?
Da Obama blev taget i ed som præsident. Jeg var på det tidspunkt i Uganda på et projekt om fattigdomsnedbringelse og naturbevaring. Mindet står nok lidt tydeligere frem i år end i de foregående år 😉 Og så er jeg egentlig bare glad for at have gennemlevet mit liv med de udfordringer og glæder, jeg har haft indtil nu. De har formet mig til den person, jeg er i dag, og jeg ville ikke have været foruden.

Hvad har du brug for at minde dig selv om i hverdagen?
At bruge tid på mig selv, på min yoga- og meditationspraksis, og at være taknemmelig.


FAKTA OM TINE:
Navn: Tine Kotzé
Beskæftigelse: Partner i Ladies First og indehaver af From Yoga With Love.
Uddannelse: Cand. Mag. i Antropologi og Religionsvidenskab og derudover 300 timers certificeret Jivamukti Yoga lærer.
Alder: 33 år
By: Født og opvokset i Aalborg, men har siden 2004 boet, studeret og arbejdet i Aarhus.
Civilstatus: Gift med Sebastian og mor til Olivia på 4 år.

1 Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *