Online Fællesskaber

Ønsker du at dele viden, inspiration og spørgsmål omkring karriere, arbejde og iværksætteri, samt få værdifuld sparring fra ligesindende?

Så bliv en del af vores online fællesskaber i lukkede grupper på Facebook, hvor flere tusinde kvinder samles og åbner døre for hinanden.

Udover værdifuld sparring og online networking, kan du i de online fællesskaber få information om kommende events og netværksforløb, samt blive inspireret af de mange interviews og blogposts vi udgiver på på bloggen.

Find dit nye fællesskab ved at trykke på ikonet, der passer til dig.
Du skal blot ansøge om medlemsskab, så vil vi åbne døren for dig hurtigst muligt.

Netværksforløb

Udover det åbne netværk, tilbyder vi også en række lukkede netværksforløb, hvor mindre grupper på 10-18 ambitiøse, engagerede iværksætter- eller karrierekvinder mødes over en periode på ca. 5 måneder. Formålet er at skabe værdi for medlemmerne gennem sparring, udvikling og oprigtige, åbne relationer.

Netværksforløbene henvender sig til hhv. karriere- og iværksætterkvinder, der ønsker at skabe nye, stærke relationer til ligesindede og derigennem udvide deres netværk og udvikle sig selv. Der starter nye forløb op i både Aarhus og København og online i hhv. marts og september hvert år.