Netværksforløb for kvindelige ledere

I efteråret 2016, har vi for første gang stablet en netværksgruppe på benene for kvindelige ledere. Og til at facilitere netop dette forløb, har vi fået fingre i Tine Dambo Nielsen, der både er en garvet netværker, en erfaren leder, og ikke mindst en inspirerende og passioneret kvinde. Her kan du læse lidt mere om Tines forventninger og forhåbninger til netværksforløbet LEDER i Aarhus, der starter op 31. august 2016.

Jeg var selv medlem af den første netværksgruppe i Aarhus, og det gav mig rigtig meget, og satte mange refleksioner i gang, som jeg har draget meget nytte af sidenhen. Jeg synes det er fantastisk at møde nye mennesker og lære af dem, der ikke nødvendigvis ligner mig selv.

Hvad er din baggrund for at facilitere netværksforløbet for kvindelige ledere?
Min baggrund rent fagligt er en Cand. Merc. Design and Communication management, som er en marketing- og branding-orienteret kandidatuddannelse. Derudover har jeg et par lederuddannelser i bagagen. Mine uddannelser har jeg brugt i en række forskellige marketingjobs – jeg har blandt andet har været marketingchef i en international produktionsvirksomhed og kommunikations- og marketingchef i et dansk energiselskab. I de to jobs har jeg bl.a. været personaleleder for 4-7 medarbejdere med alt hvad det nu engang indebærer. Så jeg kender til de mange facetter af lederrollen. Siden 2012 har jeg været min egen chef, da jeg valgte at skifte lederjobbet ud med livet som selvstændig strategisk konsulent inden for marketing og branding.

Hvad er dit forhold til Ladies First og hvad betyder netværk for dig?
Jeg har fulgt Ladies First både udefra og indefra de seneste tre år. Jeg er fuldstændig vild med det drive og den energi, der er og hele tiden har været i kvinderne bag og i alle dem, der deltager aktivt både på Facebook og til de mange forskellige fantastiske events. Jeg var selv medlem af den første netværksgruppe, der blev oprettet i Aarhus, og har derfor også selv oplevet at være medlem i en af netværksgrupperne. Det gav mig rigtig meget, og sætte utroligt mange refleksioner i gang, som jeg har draget meget nytte af sidenhen. For mig er netværk virkelig afgørende både professionelt og privat. Jeg synes det er helt fantastisk at møde nye mennesker, at kunne give noget videre til andre og at lære af dem, der ikke nødvendigvis lige ligner mig selv.

Jeg er fuldstændig vild med det drive og den energi, der er og hele tiden har været i kvinderne bag Ladies First, og i alle dem, der deltager aktivt både på Facebook og til de mange forskellige fantastiske events.

Hvad har du af forventninger til netværksforløbet?
Jeg glæder mig til at møde en række motiverede kvindelige ledere – både nye og erfarne kræfter indenfor ledelsesfaget. Kvinder, der er parate til at give noget af sig selv, for at skabe grobund for at netværksgruppens deltagere kan udvikle sig – personligt såvel som fagligt.

Jeg glæder mig til at se den magi, der opstår, når man sætter mennesker sammen, som på nogle områder vil have de samme udfordringer, som kan være fantastiske at dele, men som på andre områder vil være meget forskellige, og der derfor vil blive skabt en masse spændende refleksioner.

For mit eget vedkommende vil jeg sætte en dyd i at vi gennem netværksforløbet vil se en masse personlig og faglig udvikling, der opstår i samspillet mellem skøre ideer og stærke faglige kræfter.

 

Hvis du overvejer at deltage på netværksforløbet for kvindelige ledere, så kan du læse mere og tilmelde dig her – eller du kan kontakte partner i Ladies First Maria Leerbeck (maria@ladiesfirst.dk), hvis du har spørgsmål.

1 Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *